3.3 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Turturică şi Tănăsescu au cumpărat separatoare de protecţie, dar nu pentru şcoli, ci pentru comisiile de votare

După primarul Tudorel Vasile Miriţă, alţi doi edili au cumpărat protecţii, dar nu pentru băncile elevilor, la fel ca omologul de la Schitu Goleşti, ci pentru alegeri. Cătălin Victor Turturică, de la Bălileşti, a întreprins achiziţia în săptămâna dinaintea alegerilor, pe 23 septembrie mai precis, când a lansat o comandă prin SICAP pentru 80 de panouri din stiplex transparent. Preţul practicat de firma din Moşoaia, Green Serv Community SRL, se cifrează la 178,50 lei pentru un separator, de unde rezultă un total al tranzacţiei de 14.280 lei. Produsele au următoarele caracteristici: grosime 3 mm, dimensiune 60 x 50 cm. „Panourile au prevăzute câte două picioare din forex – 10 mm, alcătuite din talpă şi suport pentru un montaj facil. Talpa suport are dublu adeziv pentru fixare pe suprafeţe multiple.”, precizează furnizorul. 

Înaintea lui Turturică, Dorel Tănăsescu, de la Bughea de Jos, a încheiat un contract similar. Valoarea de 10.234 lei acoperă costul unui pachet compus din: panouri de protecţie din plexiglas transparent, 3 mm grosime, în formă de „U”, cu dimensiunile 68 x 50 x 47 cm (lăţime x adâncime x înălţime) – 6 bucăţi; panouri de protecţie cu aceleaşi caracteristici, dar cu alte dimensiuni, 62 x 45 x 47 cm – 11 bucăţi; panouri de protecţie, cu separator la jumătate, cu dimensiunile 116 x 58 x 47 cm – 15 bucăţi; panouri de protecţie, cu dimensiunile 44 x 47 cm (lăţime x înălţime), cu tălpi de susţinere – 18 bucăţi; panouri de protecţie, cu dimensiunile 50 x 47 cm, cu tălpi de susţinere – 21 bucăţi; panouri de protecţie, cu dimensiunile 60 x 47 cm, cu tălpi de susţinere, necesare pentru desfăşurarea alegerilor din data de 27 septembrie. Furnizorul protecţiilor pentru comisiile de votare este o companie din Bucureşti, Printfox Media ADV SRL.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!