25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Funcţionarele cochete

Într-o instituţie din localitate, unde sunt mai multe birouri în care lucrează mai multe doamne şi domnişoare, s-a întâmplat un lucru neobişnuit. După ce şi-au băut obişnuita cafea de la prima oră, reprezentantele sexului frumos s-au gândit să-şi mai facă de lucru prin a face ceva practic şi util totodată. Au pus mâna pe un telefon şi au sunat  o cunoştinţă care prestează unele servicii la domiciliul clientului, mai precis pe o doamnă care lucrează la un salon de frumuseţe. Au închis uşa biroului şi a început forfota. Fiecare şi-a exprimat opţiunea pentru a arăta cât mai bine, după ce în prealabil au consultat un teanc de reviste cu diferite tipuri de coafuri şi colorituri ale podoabei capilare. După ce s-au hotărât, au fost pe rând puse pe un scaun, în mijlocul biroului, iar coafeza a trecut la treabă. În timp ce apa pentru spălat pe cap clocotea în filtrul de cafea, doamnele erau tunse, vopsite sau le era pus părul pe moaţe. Pe la orele prânzului toate duduile arătau ca proaspăt ieşite din „cutie” şi pregătite de o (jumătate) zi de muncă.

Domn, caut muză

Un bărbat care este puţin trecut de prima tinereţe sau, cel puţin, nu mai are mult până a trece dincolo de ea nu prea pierde nici o ocazie de a demonstra cât de bine se ţine. În dorinţa lui de a fi luat în seamă de mai toată lumea care îl cunoaşte caută să fie mereu în centrul atenţiei, mai ales în cea a doamnelor şi domnişoarelor. Caută mereu aglomeraţiile unde îşi ia cu asalt cunoştinţele, caută cu privirea câte o reprezentantă a sexului slab şi se tot roteşte prin jurul acesteia până ce este remarcat, după care trece la atac. Se apropie şi o roagă să-l însoţească într-o zonă mai izolată unde îi mărturiseşte cât de mult o place şi ce mult îl inspiră în a fi un om foarte creativ. Dacă cea vizată pare interesată totul este OK pentru domn, care are mare grijă să nu fie uitat de noua cucerire, alimentând dragostea cu poezioare scrise la lumina lunii. Toate acestea până ce apare o altă ea care să-i stârnească sentimente, care să-l menţină tânăr şi care să-i fie muză… până la o altă muză. 

Musceleanul de pe bulevard

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!