20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

10 candidaţi se bat pentru fotoliul de primar la Câmpulung

Conform calendarului stabilit de Autoritatea Electorală Permanentă, între 7 și 18 august a fost perioada în care candidații pentru funcțiile de primari și consilieri locali la alegerile locale din 27 septembrie au putut depune listele.

La Câmpulung și-au depus candidaturile 10 persoane pentru fotoliul de primar și au fost înregistrate 12 liste pentru Consiliul Local, din partea partidelor și independenților.

Primul care și-a adus documentele la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 2 Câmpulung a fost primarul în funcție, Liviu Ion Țâroiu, din partea PSD, în data de 12 august. În aceeași zi, PSD a depus și lista cu cei 24 de câmpulungeni, propuși consilieri locali.

Pe 18 august, a fost admisă candidatura lui Florin Bivol, din partea Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE). Cu aceeași ocazie au fost validate și candidaturile pentru funcția de consilieri locali a celor 24 de persoane propuse de ALDE.

Tot pe 18 august a fost confirmată candidatura pentru funcția de primar a Elenei Valerica Lasconi, propusă de Alianța URS Plus. Candidata a venit și cu lista celor 24 de membrii propuși pentru Consiliul Local.

Marian Rădulescu, din partea Partidului Pro România și-a adus candidatura pe 18 august. În același zi a fost confirmată și lista celor 24 care reprezintă Pro România în lupta pentru Consiliul Local.

Hotărârea nr. 10, din 18 august, a BEC nr. 2 Câmpulung, a fost legată de admiterea candidaturii lui Ion Ciurea, din partea Partidului Mișcarea Populară. A fost validată și lista celor 24, care vor consilieri locali.

În 18 august au ajuns la BEC Câmpulung și candidaturile celor 4 candidați ai Asociației Partida Romilor ”Pro Europa” pentru Consiliul Local.

Tot în ultima zi, pe 18 august, a fost admisă candidatura Ancăi Mihaela Coșa, propusă candidat la funcția de primar de Alianța pentru Unirea Românilor. Același partid a venit și cu o listă de doar 8 consilieri locali.

Hotărârea 15 a BEC Câmpulung a fost de admitere a listei de 24 de candidați propuși de Partidul Oamenilor Liberi pentru Consiliul Local.

BEC Câmpulung a mai validat și candidatura pentru funcția de primar a independentului Ioan Virgil Stuparu, care a optat și pentru cea de consilier local.

Și-a mai depus candidatura la funcția de primar reprezentantul Partidului Național Liberal, Nicolae Zaharia. PNL a venit și cu lista celor 24 de câmpulungeni propuși pentru Consiliul Local.

Partidul Ecologist Român l-a înregistrat pe Mircea Fulger pentru postul de primar, dar a venit și cu 6 nume pentru posturile de consilieri locali.

Ultimul care și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Câmpulungului a fost Marius Dumitrescu, susținut de Partidul Alternativa Dreaptă, formațiune politică care a venit și cu 6 propuneri pentru Consiliul Local.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!