20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Omul de afaceri Dumitru Grecu este candidatul PRO România pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş

În data de 6 august, partidul PRO România şi-a desemnat candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, în persoana omului de afaceri Dumitru Grecu.

Dumitru Grecu este vicepreşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turism din România şi unul dintre cei mai importanţi investitori din turismul argeşean.

La şedinţa judeţeană a participat şi preşedintele PRO România, Filiala Câmpulung, Marian Rădulescu, care susţine ideile colegului desemnat la prima funcţie din judeţ.

„De peste 25 de ani duc o luptă permanentă pentru a atrage atenţia asupra potenţialului turistic al judeţului Argeş şi-n mod special al zonei de nord a judeţului. Am investit în această perioadă peste 5 milioane de euro în obiective turistice pe Valea Argeşului şi Transfăgărăşan şi peste o sută de mii de euro în promovarea zonei. Urmarea a fost că şi alţi investitori şi-au făcut curaj şi au investit în turism astfel încât totalul investiţiilor din zona Valea Argeşului-Transfăgărăşan au depăşit 20 milioane de euro. Din păcate, autorităţile locale şi politicienii din Argeş n-au înţeles nimic, deşi am atras atenţia de nenumărate ori asupra potenţialului turistic al judeţului nostru. Consider că a venit vremea ca întreaga mea experienţă de management acumulată timp de 42 de ani de muncă şi 26 de ani în activitatea de investitor privat în turism, fără niciun fel de afaceri din şi cu bani publici, să o pun în slujba oamenilor, a argeşenilor, pentru a gospodări mult mai eficient banii pe care-i plătesc aceştia prin taxe şi impozite, exclusiv în folosul lor.”, a declarat Dumitru Grecu.

Bogdan Ivan, preşedintele PRO România Argeş, susţine candidatura omului de afaceri Dumitru Grecu şi afirmă că argeşenii vor prefera un astfel de candidat care a construit şi a confirmat prin fapte şi lucruri concrete, nu politicieni de carieră, care, de cele mai multe ori, au fost plătiţi doar din bani publici fără să facă mai nimic. 

„Mă bucur nespus că un om deosebit, un manager şi un profesionist desăvârşit, aşa cum este Dumitru Grecu, s-a alăturat partidului PRO România şi candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş. Mă onorează faptul că suntem colegi şi sunt convins că argeşenii vor prefera să aleagă un astfel de preşedinte, cu reuşite extraordinare şi cu experienţă de management în mediul privat, un om care a construit şi a confirmat prin fapte şi lucruri concrete. În Argeş, a venit vremea să alegem cu adevărat o schimbare a judeţului nostru, să ştim să folosim potenţialul turistic extraordinar de care dispunem, să investim în educaţie, în infrastructură şi într-un sistem sanitar modern la care să aibă acces toată populaţia.”, a transmis Bogdan Ivan.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!