18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Edilul îi roagă pe abonaţi să-şi achite facturile la zi, pentru a asigura continuitatea activităţii

În ultima perioadă, din cauza condiţiilor impuse de actuala pandemie, societatea Edilul CGA SA a ales să ia toate măsurile astfel încât să asigure continuitatea serviciilor, să satisfacă cerinţele tuturor şi, cel mai important, să protejeze sănătatea abonaţilor şi a salariaţilor. La solicitarea clienţilor, a deschis casieria externă şi am diversificat modalităţile de plată alternativă – prin intermediul magazinelor cu sigla Pay Point, a unităţilor bancare partenere (BRD, BCR, BT, Raiffeisen Bank), cât şi prin Internet Banking. Ca ultimă acţiune venită în sprijinul utilizatorilor, începând din data de 1 iunie 2020, Edilul CGA SA a introdus plata cu cardul a facturilor de apă, canal, prin intermediul adresei web a societăţii: www.edilul-campulung.ro.

„Cu toate acestea, în situaţia de criză de genul celei pe care o traversăm, au apărut dezechilibre financiare, ca urmare a neîncasării facturilor, fapt pentru care vă reamintim că SC Edilul CGA SA este o societate comercială care se autofinanţează. Sursele noastre de venit sunt încasările pe care le obţinem din plata de către utilizatori – persoane fizice şi juridice – a apei furnizate, a serviciilor de canalizare şi epurare, a celor de vidanjare, precum şi din prestarea către terţi a unor lucrări specifice domeniului nostru de activitate. Pentru a asigura continuitatea serviciului de furnizare a apei potabile, de colectare şi de epurare a apelor uzate, SC Edilul CGA SA are nevoie de resurse financiare pentru a achiziţiona reactivii necesari tratării apei brute, pentru ca aceasta să devină potabilă, pentru a plăti energia electrică utilizată în procesele de producţie, pentru captarea, tratarea şi transportul apei către utilizatori, pentru transportul apei uzate şi epurarea acesteia, pentru a plăti apa brută pe care o preluăm de la Administraţia Naţionale Apele Române. Astăzi, solicităm tuturor utilizatorilor să înţeleagă că facturile reprezentând contravaloarea serviciilor de apă şi de canalizare trebuie achitate şi în această perioadă, pentru a asigura continuitatea activităţii noastre! Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă rugăm să facem un efort comun pentru a depăşi cu bine această grea perioadă şi pentru ca dumneavoastră să puteţi beneficia de serviciile oferite de societatea noastră!”, a transmis directorul general al societăţii, Mihail Vasilescu.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!