23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

„Elena Lasconi a zguduit scena TEDxEroilor Women cu ultimul talk al serii!”

  • Aprecierea aparţine organizatorilor conferinţei de la Cluj dedicate femeilor care îi inspiră pe cei din jur  

Elena Lasconi a fost selectată între cele mai puternice voci din România, care îşi doresc şi luptă pentru schimbări cu adevărat importante, pentru a vorbi pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj, la TEDxEroilor Women. Evenimentul este o conferinţă dedicată femeilor care inspiră, care au contribuit şi contribuie zilnic la schimbarea lumii în bine. Ediţia din acest an a constituit un eveniment hibrid (atât fizic, cât şi online), dedicat femeilor care împărtăşesc celorlalţi, zilnic, noi viziuni, care îi determină şi îi provoacă, în fiecare zi, pe cei din jur să devină mai buni. Seara a fost încheiată cu primăriţa Câmpulungului în postura de speaker la unul dintre cele mai pline de inspiraţie evenimente ale anului, „un loc plin de poveşti reale şi puternice, de dorinţă de schimbare în bine.”

  • Speakerul Elena Lasconi a încheiat conferinţa

Povestea live a Elenei Lasconi, programată a fi spusă pe scenă la ora 20.20 a serii de 9 decembrie 2021, a pus punct TEDxEroilor Women, la care au fost selectate să conferenţieze opt personalităţi din diverse domenii de activitate.

„Renunţ la cariera mea (…) pentru a schimba viaţa oamenilor în bine!”

După 25 de ani de carieră jurnalistică la PRO TV, în care a fost reporter, producător, corespondent de război şi prezentator, Elena Lasconi câştigă, susţinută din donaţii şi cu ajutorul voluntarilor, cu peste 57% din voturi, Primăria din Câmpulung Muscel, devenind astfel prima femeie din istoria localităţii care reuşeşte acest lucru.

Elena lucrează de dimineaţa până seara, într-o instituţie care obişnuia să funcţioneze până la ora 15:00, oferind răspunsuri şi rezolvări problemelor care, în ochii localnicilor, păreau că nu vor mai avea rezolvare.

„Dacă voiam să «bifez» o carieră politică, era simplu să iau în calcul europarlamentarele sau alegerile parlamentare. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria. Putem schimba România începând chiar cu un oraş mic, precum Câmpulung. Pentru că aici este un potenţial extraordinar!”

Astfel a arătat prezentarea Elenei Lasconi, despre care organizatorii spun că „a zguduit scena TEDxEroilor Women cu ultimul talk al acestei seri!” „Ştiu că însemn mai mult decât un CNP… decât o înşiruire de 13 cifre. Emoţia pe care o simt eu pe această scenă mă face să mă simt vie. Emoţia nu poate fi dăruită sau primită decât dacă este autentică!”, sunt câteva cuvinte extrase din discursul pregătit pentru conferinţa dedicată puterii femeilor. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!