9.2 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Un şofer beat şi fără permis a omorât o femeie şi a băgat în spital alte două

Grav accident rutier, luni seara, în comuna Berevoeşti! O femeie în vârstă de 52 de ani a murit şi alte două au fost rănite după ce o maşină, condusă de un şofer beat şi fără permis, le-a lovit în timp ce stăteau pe o bancă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, în zona Berevoeşti-Pământeni, pe drumul spre primărie. Potrivit martorilor, un bărbat de 37 de ani, din satul Gămăceşti, care conducea un autoturism Volkswagen, a pierdut controlul asupra volanului, a lovit o autoutilitară Mercedes parcată, după care a ricoşat pe sensul opus de mers şi a ajuns în afara părţii carosabile, accidentând trei femei care se aflau pe o bancă. În urma impactului, extrem de violent, una dintre femei, în vârstă de 52 de ani, a decedat, iar celelalte două au fost rănite. Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD, ulterior venind în sprijin şi un echipaj, cu medic, al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru femeia de 52 de ani, aceasta fiind găsită în stop cardio-respirator, cu multiple traumatisme şi o amputaţie la membrul inferior drept. Paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare însă fără succes, victima fiind declarată ulterior decedată. Din verificările poliţiştilor a reieşit că şoferul care a provocat accidentul nu avea permis de conducere şi era beat, etilotestul indicând o valoare peste limita de 0,40 mg/litru alcool pur în aerul expirat, conform IPJ Argeş. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală şi vor continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor care au stat la baza producerii acestui tragic accident. A.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!