11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

20 de petrecăreţi amendaţi

Instituţia Prefectului informează că angajaţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei Locale şi Armatei au participat la mai multe acţiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în judeţul Argeş.

Au fost verificate 287 de persoane în ceea ce priveşte respectarea măsurilor de carantină şi izolare.
Au fost aplicate 161 de sancţiuni, în valoare totală de aproximativ 262.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei, dar au fost date şi două avertismente.

O persoană a fost identificată că nu respectă măsura izolării. Aceasta a fost sancţionată cu 2.000 de lei şi a fost plasată în carantină instituţionalizată. A fost vorba despre o femeie de 34 de ani care nu a fost găsită joi la adresa de izolare.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au intervenit joi, pe raza localităţii Merişani, la două situaţii în care mai multe persoane participau la petreceri private.

La primul eveniment, de pe raza satului Vărzaru, în urma verificărilor, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a organizatorului.

La al doilea eveniment, la faţa locului s-au deplasat şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş şi jandarmi din cadrul Grupei de Intervenţie Antiteroristă şi Acţiuni Speciale, care au restabilit ordinea şi liniştea publică. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că aproximativ 20 de persoane ascultau muzică în faţa unei locuinţe în construcţie din satul Dobrogostea, încălcând astfel prevederile ordonanţelor militare.

În cele două cazuri au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 20.000 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor ordonanţelor militare, şi două sancţiuni în valoare totală de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991R, privind normele de convieţuire socială.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!