20.2 C
Campulung Muscel
03/10/2022

ADP a cumpărat servicii de pază de la o firmă din Piteşti

Prima cheltuială din bugetul ADP-ului, pe 2020, a fost impusă de demontarea podoabelor de sărbători, operaţiune de care s-a ocupat firma care a înfrumuseţat oraşul, Pet Electric Global SP. Pe 6 ianuarie 2020, serviciul public a efectuat prima achiziţie de servicii pe acest an, constând în „demontarea mecanizată a ghirlandelor şi ornamentelor luminoase de Crăciun, existente într-un stoc mai mare de 150 de bucăţi, a bradului de Crăciun cu înălţimea sub zece metri, a patru bucăţi de ornamente tip „floare de lotus” şi a două tuneluri cu structură din lemn”. Munca partenerului privat al Primăriei, pentru strângerea decoraţiunilor de iarnă, a presupus o cheltuială pentru ADP de 13.124,84 lei, pe care, în mod cert, o rezervase în resursele începutului de an. 

Alt serviciu asigurat de directorul Bogdan Pătru l-au reprezentat serviciile de pază şi protecţie asigurate cu personal specializat de către o companie licenţiată I.G.P.R. Cele 2.112 ore contractate de ADP, pe 8 ianuarie 2020, înseamnă o cheltuială cifrată la 39.207,16 lei, sumă achitată firmei Şoimul Security Protect SRL, căreia i s-a atribuit direct contractul. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!