0.2 C
Campulung Muscel
03/12/2022

Asfaltarea Văii Ciocanului şi a Piscului Vlazilor, contractată de primarul Dorel Tănăsescu în ultima zi a anului trecut

Constructorul care va pune în operă contractul de 530.000 lei este Drum Construct Logistik, care a asfaltat la Bughea de Jos şi în 2019

Ultimul contract consistent din Muscel, atribuit direct, pe 31 decembrie 2019, a fost câştigat, la Bughea de Jos, de asfaltatorul agreat din ce în ce mai mult de primarii din Nord. Firma din Miceşti, Drum Construct Logistik, va colabora din nou cu Dorel Tănăsescu, întrucât edilul, mulţumit de lucrarea executată toamna trecută, i-a încredinţat încă o sarcină privind îmbunătăţirea stării unor drumuri locale. În ultima zi a anului trecut, societatea lui Florin Păcioianu a obţinut un contract de aproximativ 530.000 lei.  

Obligaţiile constructorului, pe mâna căruia primarul de la Bughea de Jos merge şi în 2020, constau în îmbrăcăminte bituminoasă uşoară pe străzile Valea Ciocanului şi Piscul Vlazilor. „Lucrările pot fi: terasamente, completarea fundaţiei de balast, fundaţie de piatră spartă, amorsarea suprafeţelor, acostamente din balast şi piatră spartă, strat de uzură din beton asfaltic cu pietriş concasat (BAPC 16), în grosime de 7 cm, scurgerea apelor şi siguranţa circulaţiei.”

În 2019, Drum Construct Logistik a mai derulat o lucrare la Bughea de Jos, în cadrul unui proiect cifrat la 533.383,70 lei. Chiar dacă autorităţile au organizat procedura de achiziţie destul de târziu, pe 1 octombrie 2019, firma s-a achitat rapid de sarcini, şi datorită toamnei excelente de care am avut parte, şi datorită seriozităţii patronului, la ale cărui servicii încep să apeleze tot mai mulţi primari musceleni. La trei săptămâni distanţă de momentul contractării SRL-ului din Miceşti, primarul Tănăsescu a şi raportat ca avansată lucrarea care a îmbunătăţit considerabil condiţiile de circulaţie pe câteva uliţe comunale. 

După finalizarea modernizării drumurilor din Poenandre, prin aşternerea covorului bituminos pe o lungime de circa 1300 ml, cu fonduri alocate prin PNDL II, tot în luna octombrie a anului trecut s-au executat lucrările de asfaltare şi în Mlăci, de la Monumentul Eroilor – La Brazi, circa 900 ml, cu sprijinul Consiliului Judeţean. 

Încă de atunci, Dorel Tănăsescu nădăjduia că, în primăvara anului 2020, va avea aprobat proiectul pentru Valea Ciocanului, obiectiv care s-a îndeplinit mai curând, de vreme ce primarul a achiziţionat, prin SICAP, firma care va asfalta cele două tronsoane amintite. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!