3.5 C
Campulung Muscel
23/02/2024

Arme şi cartuşe, reţinute de la musceleni

Doi musceleni s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinşi de reprezentanţii firmei de distribuţie a energiei electrice că sustrag curent. Chiar dacă instanţa a admis cererea Parchetului, de renunţare la urmărirea penală, tot s-a dispus confiscarea  instalaţiilor clandestine folosite în scopul racordării directe la reţea, pentru a fura energie electrică.

Pe 25 septembrie şi pe 2 octombrie, Judecătoria Câmpulung a confiscat de la Gheorghiţa Alexe un conductor electric, folosit de suspectă şi depus la Camera de Corpuri delicte a Poliţiei Câmpulung, conform dovezii din 23 ianuarie 2019, iar de la Vasile Racolţea conductorul VLPY 4 milimetri de cupru, negru, având lungimea de circa 20 metri, aflat în custodia Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, Poliţia Municipiului Câmpulung, aşa cum demonstrează dovada din 20 septembrie 2018.

La finele lunii septembrie, instanţa de la Câmpulung a mai definitivat două dosare, care au avut ca obiect confiscarea specială. În aceste cauze s-au reţinut arme şi cartuşe. Pe 24 septembrie, s-a dispus luarea de la Nicolae Andrei a unei arme de vânătoare, marca CIFSAN, seria 91386, calibru 12 milimetri, a 25 de cartuşe, calibru 12 milimetri şi a altor două cartuşe, toate depuse în Camera de Corpuri delicte a IPJ Argeş, cu dovada din 17 februarie 2019. A doua zi, pe 26 septembrie, completul penal, la cererea Parchetului, a fost de acord cu confiscarea a 455 de cartuşe nepercutate şi a 18 cartuşe desertizate, de la Cosmin Constantin Munteanu şi George Cătălin Diaconu, care sunt în Camera de Corpuri Delicte a IPJ Argeş din data de 14 septembrie 2018.

Hotărârile pot fi contestate în termen de trei zile de la comunicare. Adrian TĂNASE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!