3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Profesor, suspectat că făcea sex cu fetiţe de 11 ani!

Conform unui comunicat, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Piteşti, împreună cu poliţişti de Poliţie Judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, au efectuat trei percheziţii domiciliare în Câmpulung într-o cauză vizând săvârşirea de către mai multe persoane a infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor şi folosirea pornografiei infantile. 

Conform procurorilor, există suspiciunea că, începând cu anul 2015 şi până în prezent, patru bărbaţi, unul dintre aceştia, cadru didactic la Şcoala Generală Jugur, comuna Poienarii de Muscel, au racolat 20 de tinere minore, pe care le-au adăpostit şi exploatat sexual, atât în locuinţe închiriate, cât şi în locuinţele suspecţilor, situate în Câmpulung. 

Pentru audieri, la sediul DIICOT, Serviciul Teritorial Piteşti, au fost duse 19 persoane.

Profesorul de la Poienari este Ioan Popescu, are 51 de ani şi locuieşte în cartierul Grui. A ajuns să profeseze la Jugur în urmă cu 12 ani, din motive disciplinare. Se bănuieşte că dascălul ademenea minore cu sume de bani şi le convingea să aducă şi alte fetiţe virgine pentru a-şi satisface poftele. Mai mult decât atât, se pare că minorele erau „împrumutate” şi altor bărbaţi. Unul dintre clienţi ar fi un tip din Piteşti, dar care şi-a închiriat un apartament în Câmpulung, acolo unde se întâlnea cu fetele.

Alt bărbat bănuit că abuza de copile este din Câmpulung, are 70 de ani şi este cunoscut în municipiu ca „Fane Hoţu” (Ştefan Nedelcu), cel care şi-a trecut pe piatra funerară din cimitirul Bughea de Sus luna şi anul când prognozează că va „înghiţi găluşca”, decembrie 2050, când va avea 104 ani.

Din primele informaţii, fetele au vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, eleve la mai multe şcoli din Câmpulung, care lipseau de la ore pentru a se întâlni cu bărbaţii respectivi în apartamentele acestora, acolo unde întreţineau relaţii sexuale contra unor sume de bani. 

După ce s-a trezit cu mascaţii peste el în casă, Ioan Popescu şi-ar fi anunţat o colegă de la Şcoala Jugur că nu poate ajunge la ore din motive personale. Se pare că din presa on line a aflat de caz şi inspectorul general Dumitru Tudosoiu, care a dispus la şcoală o anchetă internă, paralel cu cea desfăşurată de oamenii legii. La acţiune au participat militari de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş şi specialişti de la Direcţia de Operaţiuni Speciale. 

*Profesorul de la Poienari este Ioan Popescu, are 51 de ani şi locuieşte în cartierul Grui. Se bănuieşte că dascălul ademenea minore cu sume de bani şi le convingea să aducă şi alte fetiţe virgine pentru a-şi satisface poftele. Mai mult decât atât, se pare că minorele erau „împrumutate” şi altor bărbaţi. 

*Alt bărbat bănuit că abuza de copile este din Câmpulung, are 70 de ani şi este cunoscut în municipiu ca „Fane Hoţu” (Ştefan Nedelcu), cel care şi-a trecut pe piatra funerară din cimitirul Bughea de Sus luna şi anul când prognozează că va „înghiţi găluşca”, decembrie 2050, când va avea 104 ani.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!