6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

Spitalul TBC angajează  două asistente

 

Săptămâna trecută, Spitalul de Pneumoftiziologie a anunţat că organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de asistent medical generalist, cu angajare pe perioadă nedeterminată. Este vorba de posturile de asistent principal, la Secţia II şi asistent medical debutant, la Secţia I, ale Spitalului TBC.

Pentru asistentul debutant, au fost stabilite condiţii specifice: documente care să ateste formarea în profesia de asistent medical generalist; certificat de membru OAMGMAMR (specialitatea medicină generală, avizat şi valabil la data concursului), avizul anual (pentru persoanele care exercită profesia de asistent medical generalist) sau adeverinţă pentru participarea la concurs, eliberată de OAMGMAMR (în cazul celor care nu exercită profesia). În perioada 12 -25 septembrie 2019, la Serviciul RUNOS se primesc dosarele de înscriere, iar pe 26 septembrie, de publică rezultatul selecţiei. Testul grilă se va ţine pe 4 octombrie, iar interviu, pe 9 octombrie, ambele începând cu ora 12.00, la sediul spitalului, din strada Lascăr Catargiu, nr. 38. După soluţionarea eventualelor contestaţii, rezultatul final va fi cunoscut pe 14 octombrie, după ora 15.00.

Proba scrisă constă într-un test grilă, cu 15 întrebări cu două variante corecte de răspuns, fiecare răspuns corect fiind notat cu 2,50 puncte; şi 10 întrebări cu câte o variantă corectă, notată cu 2,50 puncte. Punctajul minim de promovare este de 50 de puncte. La interviu, se testează abilităţile, aptitudinile şi motivaţia candidaţilor. Ca la scris, ca să promoveze, înscrişii trebuie primească min 50 de puncte.

Pentru asistentul generalist principal, se pot înscrie cei care depun la dosar, pe lângă documentele cerute la concursul pentru asistentul debutant, o adeverinţă de grad principal şi alta care să ateste vechime de cel puţin cinci ani ca asistent medical. Între 10 şi 23 septembrie se primesc documentele de înscriere. Pe 2 octombrie e programată testarea scrisă, iar interviul, pe 7 octombrie, ambele cu începere de la ora 12.00. În 10 octombrie, după ora 15.00, vor fi afişate rezultatele finale.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!