10.7 C
Campulung Muscel
26/05/2024

Au fost finalizate cele trei parcări de reşedinţă de pe strada Erou Costel Constantinescu

Ieri, a fost finalizat şi ultimul tronson programat la asfaltare ca parcare de domiciliu pe strada Erou Costel Constantinescu, la Rotunda. Este vorba despre parcela situată în spatele centralei termice, unde a fost pus la punct şi amplasamentul tomberoanelor, asfaltat şi împrejmuit ca să aibă un aspect decent. În acest spaţiu discret era un garaj în care se reparau maşini. În zona în care locuieşte fostul primar Călin Andrei s-au reabilitat trei zone care au fost transformate în locuri de parcare. Spaţiul central a fost prevăzut şi cu o alveolă de verdeaţă, în care s-au montat stâlpii de iluminat şi s-au plantat pomi. Locul este cu adevărat frumos şi îngrijit, conţinând mai multe parcări decât este nevoie, după cum anticipa directorul ADP, Bogdan Pătru.

Odată bifată această sarcină, echipa s-a mutat, de ieri, în Grui, în spatele blocului D1, peste drum de bazinul de înot. La cât spaţiu este şi aici, la toate cele trei blocuri, D1, D2 şi D3, este destul de muncă. „Eu zic că avem de lucru tot anul lejer. La cât s-a demolat… este! Oricum, era „şerpărie” şi e un lucru extraordinar ce s-a făcut. În niciun oraş civilizat nu vezi aşa ceva.”, a precizat inginerul Bogdan Badea, de la ADP.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!