-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

Andrei Branişte, noul cardiolog de la Spital

La o săptămână după Diana Mihaela Bădescu, medic în specialitatea ORL, a fost admis să profeseze la Spitalul Câmpulung şi Andrei Branişte, medic cardiolog.

După susţinerea examenului, medicul Andrei Branişte a fost admis cu 216,62 puncte. Conform procesului verbal afişat pe data de 26 august, pe site-ul unităţii medicale, din comisia de examinare au făcut parte dr. Victoria Belu, medic primar în specialitatea Cardiologie, medicul şef al Secţiei Cardiologie a Spitalului Municipal Câmpulung, preşedinte; dr. Loredana Jinga, medic primar în specialitatea Cardiologie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, şi dr. Eduard Belu, medic primar în specialitatea Cardiologie, Spitalul Municipal Câmpulung, membri; Adrian Ionuţ Ţuţea, consilier superior, reprezentant al Primăriei Câmpulung, şi Gheorghe Călinescu, consilier superior, reprezentant DSP Argeş, observatori. Dr. Ştefan Adrian Anton, medic specialist în Boli Infecţioase, a fost secretar. 

=S-au încheiat testările pentru locurile de electrician şi îngrijitoare, la Policlinică

Postul de muncitor calificat I, electrician, a fost ocupat de Remus Florinel Craiu, cu 71 de puncte, în favoarea lui Ion Vlăduţă, care a picat încă de la testul grilă, şi Marius Gabriel Dumitrescu, care nu s-a prezentat. 

Concurenţă mare a fost la concursul pentru postul de îngrijitoare la Policlinică, unde s-au înscris şapte doamne. Laura Maria Stănescu a picat la testul grilă, Georgiana Viorica Gheorghe şi Ioana Mara, chiar dacă au luat câte 60 de puncte la scris, nu s-au mai prezentat la interviu. A fost admisă cu 80 de puncte Mariana Marina, picând după a doua probă Laura Gabriela Popescu, Daniela Dumitrache şi Aurelia Cătălina Dreptaru. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!