15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Loturile de lupte ale Tunisiei şi Ucrainei, în pregătire la Câmpulung

 

Loturile naţionale de lupte greco-romane ale Tunisiei şi Ucrainei efectuează un stagiu de pregătire centralizată la Câmpulung, alături de luptătorii tricolori. Cu toţii se pregătesc pentru Turneul Internaţional de la Bucureşti, care va avea loc în perioada 1-4 august.

În perioada 1-4 august, în Sala Polivalentă din Bucureşti, va avea loc un puternic turneu de lupte greco-romane cu participare internaţională la cel mai înalt nivel. Pentru a se acomoda cu clima din România, loturile naţionale ale Tunisiei şi Ucrainei au venit mai devreme în România, unde se pregătesc alături de luptătorii tricolori, la Câmpulung, aici unde şi-au stabilit, de foarte mult timp, cartierul general. Nu este pentru prima dată când, la Câmpulung, vin sportivi de alte naţionalităţi să se pregătească, alături de tricolori, sub directa îndrumare a antrenorilor români Anton Arghira şi Petre Cărare. 

Alex BARBU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!