5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

A oprit maxi-taxi, plin cu pasageri,ca să cumpere un pepene

 

Niciodată, un microbuz nu va putea transporta călătorii în aceleaşi condiţii ca un autobuz. Nici dacă stai jos, nici dacă stai în picioare. Mulţi ştiu foarte bine cam ce înseamnă să stai cocoşat într-un microbuz când ai peste 1,80 metri. Nu mai vorbim de urcare sau coborâre, aceeaşi uşă, îmbulzeală, etc. Ce părere aveţi de transportul cu dube numite microbuze? Este el demn de timpurile în care trăim? De ce se mai permite încă circulaţia unor dube de marfă transformate în maşini de călători, cu nişte scaune înghesuite unde îţi intră os prin os? Nu există centuri de siguranţă, microbuzele sunt vechi şi de cele mai multe ori circulă supraaglomerate, unii şoferi sunt tupeişti, nesimţiţi şi conduc de parcă ar transporta o cantitate de marfă, nu oameni. 

Şi la Câmpulung, din păcate, întâlnim astfel de situaţii. Zilele trecute, şoferul unei dube maxi-taxi, care circula spre cartierul Grui şi-a permis în timpul cursei o pauză de cumpărături, deşi maşina era plină, iar călătorii abia aşteptau să ajungă acasă, unii venind de la serviciu. Conducătorul auto, cu un tupeu fantastic, a oprit, însă, în plină stradă, la intrarea în târgul de fructe şi legume de lângă Kaufland şi s-a dus tacticos să-şi cumpere un… pepene, spre stupefacţia celor din microbuz, care au avut de aşteptat aproape un sfert de oră până când maşina s-a pus din nou în mişcare. „De ce nu ne-aţi spus şi nouă ce faceţi, că mergeam şi noi să luăm roşii, ardei, castraveţi. Mergeam în mod organizat!”, au făcut unii haz de necaz. Şoferul nu a avut nicio reacţie şi şi-a continuat indiferent drumul. 

Musceleanul de pe bulevard

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!