22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Scandal după scandal în familia primarului de la Berevoeşti

Scandal după scandal în familia primarului de la Berevoeşti, Bogdan Florin Proca. Edilul a fost filmat pe domeniul public, în localitate, în zona Conacului „Sfânta Elena”, când ameninţa un consătean că o să-l sancţioneze că nu deţine autorizaţie pentru un gard pe care acesta din urmă l-ar fi construit.

Bărbatul care a imortalizat gesturile primarului are un conflict cu unchiul acestuia, Florin Adrian Proca, cu care se judecă pentru o revendicare imobiliară, pretenţii, contravaloare gard şi pomi. Cetăţeanul, fiind în trecere prin comună, a asistat la un incident între fosta soţie, Graţiela, şi părinţii acesteia, şi unchiul primarului, care se judecă între ei tot pe o bucată de teren, pe care este construită Păstrăvăria „Cascada Râuşor”. „Luni, pe 17 iunie, eu mergeam către păstrăvăria de la Berevoeşti. Fosta soacră a primarului, care e ceva rudă cu mine, era în drum şi plângea. M-am oprit şi mi-a spus: „îmi rup ăştia gardul”. O să vedeţi în filmare că era şi primarul. Era cu unul din Domneşti, „Oltenaşul”. A ajuns şi Poliţia, care a încercat să aplaneze conflictul. Era Graţiela, fosta soţie a primarului, fata lor, care acolo locuiesc, cu părinţii. Au casa în intersecţie, la Râuşor, lângă Conacul „Sfânta Elena”. Eu am plecat, dar primarul, care m-a văzut că filmez, m-a ameninţat că nu am autorizaţie de construire la un gard. Nu ştie de ce să se lege.”, ne-a povestit localnicul.

„În ce calitate vă aflaţi aici? Ca cetăţean al comunei Berevoeşti?! Care se află într-o ilegalitate totală… Unde duceţi gunoiul dumneavoastră, pe domeniul public? Cât aţi construit pe domeniul public, de v-aţi băgat în stradă şi aţi făcut gardul fără autorizaţie de construcţie, puteţi să spuneţi? Mâine aveţi control! Aveţi autorizaţie de construcţie pentru gard? Cine v-a dat-o, că eu, ca primar, nu am semnat această autorizaţie?! Ce mai puneţi dumneavoastră pe Facebook? Puneţi această filmare?! Chiar vă rog din tot sufletul meu. Eu vă dovedesc de mâine încolo, cu subiect şi predicat, că sunteţi un grup infracţional, care acţionaţi în limita legii. Mâine aveţi control, cu mult drag şi respect! Instituţia comunei Berevoeşti va lucra cu celeritate pentru dumneavoastră şi pentru ilegalităţile dumneavoastră, în aceeaşi măsură cu care acţionează pentru fiecare cetăţean în parte. Sunteţi într-o mare ilegalitate, domnul….”, l-a ameninţat edilul.

Cât timp săteanul l-a imortalizat pe edil, acesta din urmă a filmat, la rândul lui, cu telefonul mobil. Era aşa captat de noua postură, că se învârtea ca un titirez, ba la contribuabil, ba la foştii socrii şi fosta soţie, ori la poliţiştii din localitate, care au ajuns în scurt timp la faţa locului.

Primarului Proca i se cam împleticea limba, inversa ordinea cuvintelor, de-au ieşit cu totul alte fraze decât ar fi vrut el să exprime. Aşa că, după ce a terminat cu cetăţeanul, martor la bălăcăreala familiilor Sava cu Proca, edilul s-a îndreptat cu telefonul pornit către fosta soacră, care, obişnuită cu ieşirile lui, l-a înfruntat, filmând, la rândul ei, gângăneala edilului: „Mâine veţi vedea ce va fi mâine! Filmaţi… Mâine veţi afla ce înseamnă să fiţi într-o ilegalitate totală şi veţi trage la răspundere.”, i-a transmis Florin Bogdan Proca femeii.

Schimbul de replici între edilul Proca şi ceilalţi cetăţeni a fost unul paşnic, chiar comic, dar care nu-i face cinste unui ales local. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!