25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Un rucărean şi-a găsit maşina vandalizată, la Suslăneşti

Din răzbunare sau, pur şi simplu, numai din amuzament, unii indivizi cu apucături de bipede primitive aleg să-şi facă propriile legi ori simplele plăceri de moment, crezând în sinea lor că sunt cei mai şmecheri dintre şmecheri.

În noaptea de miercuri, 10 iulie, spre joi, 11 iulie, autoturismul de teren  al unui rucărean a fost vandalizat la drumul mare. Mai exact pe Drumul Naţional 73D, spre comuna Boteni, în zona Suslăneşti. Proprietarul autoturismului marca Mitsubishi ne-a povestit că, la ora 21.30, se deplasa către Boteni, iar, la un moment dat, a făcut pană. Roata de pe partea stângă – faţă i s-a dezumflat şi nu a mai putut să-şi continue drumul. A tras maşina pe partea dreaptă a drumului, dar a constatat că nu are roata de rezervă. Aşa că a făcut cale întoarsă la Rucăr, cu maşini de ocazie, pentru a aduce rezerva.

Cât a durat drumul până la Rucăr şi înapoi la Suslăneşti, autoturismul lui de teren a rămas parcat pe partea dreaptă a şoselei spre Boteni.

La întoarcere, după aproximativ două ore, a avut un şoc! Maşina era de nerecunocut, vandalizată. Proprietarul a sunat la 112, iar un echipaj de la Poliţia Municipiului Câmpulung s-a deplasat la faţa locului, demarând cercetările privind distrugerea autoturismului. Pagubele suferite de rucărean sunt substanţiale, dat fiind că cei care au comis fapta „au muncit” cu mult zel la distrugerea autoturismului, folosindu-se nu numai de un spray de culoarea verde, dar şi de un obiect de metal, pentru a găuri caroseria şi a sparge barele de protecţie, una dintre oglinzile retrovizoare, stopurile şi farurile. Doar geamurile au rămas întregi.

În urma plângerii depuse de păgubit, poliţiştii au deschis un dosar pentru distrugere şi fac cercetări pentru identificarea vandalilor şi tragerea lor la răspundere. 

Adrian TĂNASE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!