27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Astăzi, la ora 17.00, se aprind luminiţele de Crăciun

În această seară, la ora 17.00, se aprind luminiţele care au împodobit Câmpulungul de Sărbătorile de Iarnă. Primarul Elena Lasconi s-a străduit, împreună cu colegii şi firma lui Adrian Pancu, Pet Electric Global, responsabilă de montarea decoraţiunilor luminoase, să-i bucure pe câmpulungeni cu ceva nou în materie de ornamente de Crăciun, care să le distragă, pentru câteva momente, atenţia de la vremurile dificile pe care le traversăm. Dar şi să le insufle speranţa că le vom depăşi, dacă vom continua să ne comportăm civilizat şi responsabil.

În acest an trist, aprinderea luminiţelor de Crăciun nu va avea caracterul unui gest festiv, întrucât nu se doreşte să se formeze aglomeraţie în centrul oraşului, în contextul rigorilor care ne impun distanţare fizică. Dar, aflându-ne în trecere, măcar să avem cu ce ne clăti ochii. „Sper să vă placă şi să vă bucuraţi la fel ca în copilărie!”, le-a transmis Elena Lasconi câmpulungenilor, cărora le-a pregătit încă o surpriză de natură estetică. Alte trei proiectoare, la fel ca cele achiziţionate de către Asociaţia „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul”, vor sosi din Italia, pentru a amplifica spectaculosul sărbătorilor, asigurat doar de aceste „artificii” vizuale, în lipsa unor evenimente cu public, fără tradiţionalul adunat în jurul bradului, pentru socializare la o cană de vin fiert.   

Primarului Elena Lasconi îi revine complicata misiune de a supraveghea derularea în linişte a sărbătorilor, mergându-se până la aplicarea de amenzi celor care uită de gravitatea pandemiei. „E.M.” (Sursa foto: Mihail Oprescu).

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!