19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Agresorul poliţistei gravide rămâne în arest

Rechizitoriul Parchetului a fost înregistrat la Judecătoria Câmpulung, în cazul ultrajului de la Vultureşti. Agresorul poliţistei, care este însărcinată, a rămas în arestul preventiv, aşa cum au decis magistraţii Judecătoriei Câmpulung. Vineri, pe 14 iunie, documentele Parchetului, de cercetare penală a lui Vasile Tiberiu Fieraru, au ajuns la Judecătoria Câmpulung, care a înregistrat dosarul de ultraj în care va fi judecat tânărul de 29 de ani, din satul Mâzgana. Poliţista, Andreea Gabriela Teodorescu, care a fost agresată atunci când încerca să-şi facă meseria, este partea vătămată în proces.

În aceeaşi zi, pe 14 iunie, la Câmpulung s-a dezbătut cererea de înlocuire a arestului preventiv cu măsura controlului judiciar sau arestul la domiciliu, formulată de Vasile Tiberiu Fieraru. Magistratul de caz a respins solicitarea, iar bărbatul rămâne în arestul IPJ Argeş până în jurul datei de 22 iunie, când îi expiră măsura luată de instanţă pe 24 mai.

Aşa cum v-am mai informat, pe fondul unui conflict mai vechi şi a consumului de alcool, două familii din cătunul de rudari Mâzgana, comuna Vultureşti, s-au luat la bătaie. În încăierarea din 21 mai, unei femei i s-a făcut rău şi a leşinat, astfel că a fost solicitată, prin 112, intervenţia unui echipaj medical. La faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD, de la Mioveni, dar şi un echipaj de Poliţie de la Secţia Rurală Hârtieşti. În timp ce femeia suferindă primea îngrijiri de la paramedici, un individ din tabăra adversă s-a năpustit să o tragă de păr şi să o lovească. O poliţistă, agent şef adjunct, a intervenit să apare pacienta, însă spiritele s-au inflamat mai mult. Combatanţii au început să se îmbrâncească, să se ameninţe şi să înjure, iar poliţista, prinsă la mijloc, a încercat să-i liniştească pe scandalagii. Nu a reuşit, aşa că a făcut uz de spray-ul lacrimogen din dotare. Gestul l-a iritat la culme pe unul dintre scandalagii, Vasile Tiberiu Fieraru, care a lovit-o pe poliţistă şi i-a rupt uniforma, cu toate că aceasta este gravidă, cu sarcina în lună mare.

La faţa locului au ajuns mai mulţi colegi ai oamenilor legii şi, în cele din urmă, scandalul a fost aplanat. Tânărul care a agresat-o pe agentă a fost arestat preventiv. Adrian TĂNASE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!