25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Matei predă judeţului două terenuri, pentru construcţia podului pe DJ 738 Jugur – Drăghici – Mihăeşti

 

La recenta şedinţă a Consiliului Judeţean, desfăşurată pe 30 mai 2019, aleşii argeşeni au adoptat o hotărâre, în baza căreia vor solicita autorităţilor de la Mihăeşti să le transmită două terenuri cu o suprafaţă de 1.969 metri pătraţi, respectiv 1.529 metri pătraţi. Transferul din domeniul public al comunei muscelene în cel public al Judeţului Argeş se produce în vederea construirii unui pod în localitate. 

Mai exact, „Pod pe DJ 738 Jugur – Drăghici – Mihăeşti, peste Râul Târgului” este titulatura investiţiei care beneficiază de finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. P.N.D.L. alocă banii necesari construirii unui pod nou, care, potrivit raportului ce justifică proiectul de hotărâre supus atenţiei consilierilor judeţeni, va fi amplasat în intravilanul localităţii Mihăeşti, peste Râul Târgului, în proximitatea podului existent la km 21+900. „Aceasta presupune ca traseul actual al drumului judeţean DJ 738 să fie deviat pe terenurile alăturate, situate de o parte şi de alta a râului şi aflate în domeniul public al comunei Mihăeşti, conform proiectului tehnic.”, sunt alte informaţii extrase din prezentarea angajaţilor Consiliului Judeţean, care au lansat propunerea de transfer a proprietăţilor comunei către judeţ. “E.M.”       

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!