15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Primarul Matei, de la Mihăeşti, modernizează Căminul Cultural, dar cu o firmă din Câmpulung

Şi vecinul primarului de la Stâlpeni, Gheorghe Matei, de la Mihăeşti, are pe agenda de lucrări a acestei veri o îmbunătăţire a aspectului edificiului cultural al localităţii. Drept pentru care, pe 24 mai 2019, a efectuat o achiziţie directă a serviciilor constructorului care va repara, pe exterior şi interior, Căminul Cultural Mihăeşti. Valoarea contractului nu este una ridicată, 11.959,50 lei, preţ care îi va fi achitat firmei câmpulungene Elvamar Struktur SRL, cu care primarul Matei a mai colaborat şi la alte lucrări. Potrivit descrierii intervenţiilor care cad în sarcina societăţii câştigătoare a contractului, acesta are de executat reparaţii interioare la sala de festivităţi (500 metri pătraţi): răzuirea şi curăţirea zugrăvelilor vechi la pereţi şi tavane; vopsitorii; două corpuri de iluminat pentru lămpi fluorescente tubulare; reparaţii interioare ale holului (145 metri pătraţi): răzuirea şi curăţirea zugrăvelilor vechi la pereţi şi tavane; vopsitorii; trei corpuri de iluminat pentru lămpi fluorescente tubulare; reparaţii exterioare (50 metri pătraţi): răzuirea şi curăţirea zugrăvelilor vechi la pereţi şi tavane; vopsitorii; două aplice.

Altă cheltuială propusă de şeful Executivului de la Mihăeşti priveşte achiziţionarea a două staţii de autobuz/maxi-taxi. Caracteristicile produselor pe care le vinde Primăriei muscelene un furnizor din Piteşti, Andre SBY Comerţ SRL, sunt următoarele: dimensiuni – lăţime 2 metri, lungime 4 metri, înălţime 2,2 metri; ţeavă pătrată 80×80, 20×40, 20×20, tablă neagră, policarbonat antiefracţie, vopsite, prevăzute cu bancă. Valoarea cumpărării directe întreprinse pe 30 mai 2019 se ridică la 17.850 lei. 

Între contractele recente încheiate de Gheorghe Matei figurează şi cel de dirigenţie de şantier pentru investiţia de reabilitare a DC 44 Văcarea. Serviciile de supraveghere a lucrărilor de construcţii pentru obiectivul menţionat, reparaţia drumului comunal, pe o lungime de aproximativ 900 metri liniari, i-au fost încredinţate unei firme din Piteşti, SC Infra Consulting Amo SRL, la preţul de 4.760 lei. „Date constructive: Sectorul de drum proiectat se suprapune în totalitate pe traseul existent, fără a fi necesare exproprieri, demolări sau scoateri din circuitul agricol sau forestier. Terasamente – se vor executa: săpături la şanţuri; umpluturi la drum şi acostamente; finisări taluzuri. Drum: aşternere completare strat de fundaţie inferior din balast (10 cm) peste fundaţia existentă scarificată şi reprofilată; aşternere strat de fundaţie superior din piatră spartă 12 cm. Curăţirea platformei drumului în vederea aplicării îmbrăcămintei asfaltice; amorsarea; aşternerea covorului asfaltic din BAPC 16 (6 cm) – executarea marcajelor rutiere longitudinale şi a semnalizării rutiere.”, sunt cerinţele autorităţii contractante de la constructor, a căror respectare în teren trebuie supravegheată de către dirigintele de şantier . “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!