22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Proiectanţii îi bagă la cheltuieli pe primarii de la Hârtieşti, Coşeşti şi Rucăr 

 

Mai mulţi primari musceleni au demarat şi finalizat – fiind vorba despre lucrări atribuite direct – procedurile de achiziţie a serviciilor de proiectare pentru investiţiile programate. La Hârtieşti, de exemplu, primarul Petre Andrei a comandat, prin SICAP, un studiu de fezabilitate şi un deviz general pentru un pod cu o deschidere până în 15 ml. De întocmirea documentaţiilor contractate se ocupă Rachistan Eval SRL, din Ştefăneştii Noi, la preţul de 47.600 lei. 

Un pod are de construit şi primarul de la Mioarele, Damian Ion Poştoacă, pentru care a contractat, pe 17 mai, dirigenţia de şantier. Va monitoriza lucrările firma Proiect Infra 2005, din Piteşti, ale cărei servicii vor fi remunerate cu 12.971 lei.         

Nicolae Pană, de la Coşeşti, singurul primar ALDE din Muscel, are şi el în plan ameliorarea condiţiei unor drumuri din comună, prin turnarea de asfalt pe o suprafaţă de 7.200 de metri pătraţi. Înainte de a contracta constructorul lor, a bifat etapa de proiectare, asigurată de un specialist din Piteşti, Romarg Proiect Center SRL. Achiziţia realizată pe 14 mai 2019 are o valoare de 55.692 lei.

Tot pe 14 mai, şi-a asigurat proiectarea necesară unei investiţii în drumurile locale şi primarul Ionel Dulamă. Pe edilul de la Rucăr, acest tip de servicii furnizate de H.V.I.D. Consulting Group, din Bucureşti, îl costă 19.635 lei, preţ în contul căruia partenerul autorităţilor muscelene va întocmi expertiza tehnică, documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii, avize, proiect tehnic şi detalii de execuţie, pentru o investiţie cu o lungime de aproximativ 1 kilometru. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!