8.4 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Tinerii suspecţi că au spart zeci de case în Muscel, rămân în arest

Săptămâna trecută, vă spuneam că vineri, 10 mai, se judecă prelungirea arestului preventiv pentru cei patru bărbaţi, suspecţi că au dat zeci de spargeri în Muscel. Daniel Negoescu, zis „Condei”, Adrian Mihai Lupu, Răzvan Alexandru Nicolae şi Vergil Gabriel Fianu sunt în arestul IPJ Argeş din 15 aprilie, după ce au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar după, la propunerea Parchetului Câmpulung, instanţa a dispus luarea măsurii arestării preventive. 

Cum primele 30 de zile au expirat, vineri, 10 mai, la Judecătoria Câmpulung s-a decis ca bărbaţii să fie cercetaţi în continuare sub măsura arestării preventive, de această dată, pentru 20 de zile. Măsura a fost luată chiar dacă inculpaţii au cerut arest la domiciliu sau control judiciar.

Daniel Negoescu e suspect de furt calificat, cu circumstanţe agravante, constând în săvârşirea infracţiunii de trei sau mai multe persoane împreună, a stării de recidivă şi a formei continuate a infracţiunii (10 acţiuni materiale).

Mihai Adrian Lupu e cercetat pentru complicitate la furt calificat, cu circumstanţe agravante, şi distrugere (8 infracţiuni).

Vergil Gabriel Fianu este bănuit tot de complicitate la furt calificat, cu circumstanţe agravante (6 infracţiuni).

Răzvan Alexandru Nicolae este investigat pentru complicitate la infracţiunea de furt calificat, cu circumstanţe agravante (4 infracţiuni).

Nemulţumiţi de pronunţarea Judecătoriei Câmpulung, cei patru tineri au contestat-o, iar Tribunalul Argeş le-a respins cererile, ca nefondate, fiind obligaţi să plătească fiecare câte 100 de lei, cheltuieli judiciare către stat.

Tinerii sunt suspecţi că au intrat prin efracţie în mai multe case din Rucăr, Dragoslavele, Valea Mare Pravăţ, Bălileşti, Ţiţeşti şi Câmpulung, de unde ar fi sustras bani, bijuterii şi ceasuri de valoare, produse electrocasnice şi electronice, valoarea lor depăşind 100.000 de lei. Adrian TĂNASE

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!