19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Nouă panouri de afişaj electoral, la Câmpulung

 

În vederea desfăşurării campaniei electorale pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2019, Primăria Câmpulung a stabilit locurile speciale pentru afişaj electoral. La nivelul municipiului sunt nouă panouri:

-cartier Grui, zona blocului D18;

-cartier Grui, strada General Dragalina (lângă Bazinul de Înot);

-la Poşta Turn;

-la Piaţa Centrală;

-în cartierul Flămânda;

-în zona Gării;

-în cartierul Rotunda;

-în cartierul Apa Sărată;

-în faţa Clubului ARO.

La nivelul Câmpulungului, locurile de afişaj electoral pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European din anul 2019, au fost stabilite, având în vedere art. 40 din Legea nr. 33/2007, privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, republicată, cu modificările şi completările ulterioare; Hotărârea Guvernului nr. 80/2019, privind stabilirea zilei de referinţă pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European din anul 2019; punctul 51 din Hotărârea Guvernului de. 81/2019, pentru aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2019; decizia nr. 55/D/12.04.2019 a Biroului Electoral Central pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European din anul 2019.

Conform acestei ultime decizii a Biroului Electoral Central, Poliţia Locală asigură integritatea panourilor şi a afişelor electorale amplasate legal în locurile speciale pentru afişajul electoral. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!