4.8 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Sercop, încă două contracte, cu Schitu Goleşti şi ADP

 

Una dintre cele mai active firme câmpulungene, în ceea ce priveşte lucrările cu administraţiile publice locale din zonă, a prins, recent, încă două contracte. Nu de valoare mare, dar important pentru un agent economic este să aibă de muncă permanent, afirmaţie valabilă în cazul Sercop ADN, solicitată şi de persoanele particulare, dar şi de instituţiile bugetare, care îi încredinţează diverse servicii. Cele mai proaspete achiziţii încheiate cu o colaborare cu firma lui Ion Pătrăşcan au fost iniţiate de Primăria Schitu Goleşti şi Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat Câmpulung.

Pe 29 ianuarie 2019, s-a finalizat comanda lansată de autorităţile de la Schitu Goleşti, care aveau nevoie de un executant al lucrărilor la instalaţia de încălzire de la Dispensarul Comunal. Mai precis, înlocuirea unui ventilator la centrala termică, operaţiune care costă bugetul localităţii 594 lei.  

După primarul Tudorel Vasile Miriţă, a angajat Sercop pentru o lucrare şi şeful ADP Câmpulung, Bogdan Pătru. Pe 6 februarie 2019, Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat Câmpulung a contractat lucrări la instalaţia de încălzire, mai exact intervenţii la centrala termică: înlocuire presostat, vană cu trei căi, robinete tur/retur la calorifer, reglaje. Preţul intervenţiilor, 1.670 lei.     

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!