4.8 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Două persoane rănite, două maşini avariate, într-un accident, în intersecţia de la „Gardă”

Două persoane au fost rănite, iar maşinile pe care le conduceau au fost serios avariate, în urma unui accident, care a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului, pe DN 73, la ieşirea din Câmpulung spre Braşov. Victimele au primit îngrijiri medicale la faţa locului, de la cadrele medicale de pe o ambulanţă SAJ, fiind ulterior transportate la spital. Poliţiştii Biroului Rutier au demarat cercetările pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Accidentul s-a petrecut la ora 11.30, în intersecţia de la „Gardă”. Potrivit martorilor, un autoturism Peugeot 206, condus de o femeie în vârstă de 51 de ani, circula dinspre Valea Mare Pravăţ spre Câmpulung. Ajunsă în intersecţia amintită anterior, femeia virează la stânga, pe strada Alexandru cel Bun, spre Vişoi, şi îşi continuă drumul, fără să se asigure şi să acorde prioritate, intrând în coliziune cu un autoturism Skoda Octavia, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 48 de ani, care venea dinspre podul Braşov, pe DN 73. În urma impactului, a rezultat avarierea celor două maşini, ambele fiind proiectate în scuarul din intersecţie. Mai mult decât atât, autoturismul Peugeot a fost cuprins de flăcări şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de pompieri de la Detaşamentul din Câmpulung. Până la sosirea militarilor, s-a acţionat pentru stingerea incendiului cu stingătoarele aflate în cele două maşini avariate. Cei doi conducători auto s-au ales cu mai multe traumatisme şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportaţi la spital cu o ambulanţă SAJ pentru investigaţii amănunţite. Poliţiştii au stabilit că niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu consumase băuturi alcoolice şi au demarat cercetările pentru a stabili cu certitudine cauzele care au stat la baza producerii accidentului. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!