25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Irinel Bădulescu, misiune îndeplinită! „Am lansat bomba şi inamicul a fost distrus!”

Caporalul Irinel Bădulescu, de la Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” Câmpulung, a bifat, cu succes, încă o misiune. Nu vorbim despre vreun conflict armat, în vreun teatru de operaţiuni, ci de o luptă cu mizeria şi şobolanii, pe care a dus-o, alături de câţiva prieteni cooptaţi pe o reţea de socializare, în încăperea insalubră de pe strada Mărăşti, în care locuieşte Sorin Barbu, un om al străzii, de care are grijă de ceva vreme.

Reamintim că Irinel Bădulescu, care este şi practicant, dar şi antrenor de kickboxing, cu multiple performanţe, a dorit ca, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, să-i facă curăţenie şi să-i dezinfecteze spaţiul de locuit bărbatului bătut de soartă. Mai mult decât atât, el şi-a propus să-i ofere condiţii mai bune de dormit, aducându-i o canapea şi un pat, unde ar putea să înnopteze, la nevoie, şi alţi nefericiţi ca el. Având nevoie de ajutor, a lansat o provocare pe o reţea de socializare, urmărind să testeze astfel şi reacţiile „prietenilor evlavioşi”. „Cine mă poate ajuta să fac curăţenie în această încăpere, unde dorm trei persoane? Caut public, din cauza faptului că am văzut pe Facebook mulţi care îşi dau cu pumnii în piept că sunt credincioşi. Vă provoc să văd cât de adevăraţi sunteţi. Sunteţi în stare să faceţi şi fapte bune? Vreau să vă văd dacă şi la acest capitol sunteţi la fel de buni. Vă mai dau o informaţie… facem curat, pentru că o să le schimbăm patul. În locul patului vechi, o să le aşezăm o canapea, iar pentru cel care doarme pe jos o să aşezăm un pat suprapus. În postare o să vedeţi şi pozele. Vă mulţumesc anticipat. Dumnezeu să vă dea sănătate şi înţelepciune! Aştept comentarii cu „Mă bag eu”. Aceste persoane… bolnave dorm în frig, flămânde… au destule probleme…”, a fost mesajul postat de Irinel Bădulescu pe pagina sa de Facebook, alături de un filmuleţ şi câteva fotografii care spun totul despre condiţiile în care trăiesc cei trei oameni ai străzii. În ajutorul său au sărit, direct sau indirect, după cum susţine, câţiva prieteni adevăraţi, nu mulţi, dar destoinici, iar obiectivul a fost îndeplinit. Spaţiul de locuit a fost salubrizat, vânătoarea de şobolani, care mişunau printre stivele de gunoaie, s-a încheiat cu succes, fiind lichidate toate rozătoarele dezgustătoare şi purtătoare de boli, iar încăperea a fost dotată cu mobilier nou, astfel încât Sorin Barbu să aibă parte de condiţii acceptabile de locuit. „Gata cu operaţiunea curăţenia… Am lansat „bomba” şi inamicul a fost distrus. Mulţumesc celor care s-au implicat în această activitate, direct sau indirect. Împreună facem persoane să zâmbească. Le încălzim sufletul arătând că ne pasă. Vă salut cu respect şi vă aştept şi data viitoare.”, a precizat militarul pe pagina sa de Facebook.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!