11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

A căzut cortina cu mari surprize, la Liga a V-a

Ultimele meciuri din sezonul de toamnă de la Liga a V-a, seria Nord, s-au jucat duminică, 9 decembrie. Jocurile disputate au fost pline de surprize neaşteptate, plăcute sau neplăcute, atât pentru jucători, cât şi pentru diriguitorii echipelor. Astfel, a căzut cortina şi la Liga a V-a, urmând ca meciurile din etapele următoare să se joace în 2019, după programul stabilit de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş. 

*Egalul etapei cu numărul 16 a fost stabilit de echipele AS Schitu Goleşti şi AS Vulturii Vultureşti, scor 1-1, stabilit încă din prima etapă. 

*Un meci în care s-a văzut lupta ambelor echipe în cursa după puncte a fost cel dintre AS Unirea Bughea de Jos şi AS Partizanul Vlădeşti, acolo unde echipa gazdă a pierdut în faţa Partizanului cu scorul de 3-5, după ce, la pauză, scorul era egal: 2-2. 

*AS Petrolul Hârtieşti a jucat cu AS Godeni, un meci în care Godeni-ul a învins cu scorul de 3-1. 

*Ca la masa verde, aşa a fost scorul dintre Boteni şi Cetăţeni, aceasta din urmă marcând trei goluri în repriza a doua. Un meci important a fost cel dintre Valea Mare şi liderul seriei, CS Rucăr, joc câştigat cu scorul de 1-0 pentru lider.

*Derby-ul care a schimbat întreg cursul clasamentului a fost cel dintre AS Lereşti şi AS Dragoslavele. Meciul este unul de tradiţie, aşa cum se face ca, în ultima etapă a sezonului, ca ocupantele locurilor 2 şi 3 să joace un meci tensionat, pentru stabilirea locurilor finale în clasamentul seriei. La începutul primei reprize, Lereşti-ul a dominat, însă, pe tot parcursul meciului, a fost o luptă grea între ambele echipe, pe un teren nepracticabil. 

AS Dragoslavele înscrie în minutul 30, când o minge centrată în careu sare pe lângă piciorul lui Tănase, acesta încearcă să o degajeze, dar din piciorul unui atacant intră în poartă, scorul ajunge 1-0. Lereştiul nu se regăseşte în atac,  iar partea a doua este mult mai slabă, însă nicio echipă nu reuşeşte să mai înscrie.  Finalul prezintă scorul aşa cum era şi în prima repriză, însă suporterii de ambele părţi îşi arată nemulţumirea şi, astfel, începe scandalul. 

AS Lereşti ajunge de pe locul 2, pe locul 3, liderul fiind CS Rucăr, urmat de Dragoslavele, iar apoi de lereşteni. După o pauză de trei luni, echipele de la Liga a V-a, seria Nord, vor evolua pe teren, după programul stabilit de AJF. 

Rezultatele etapei a XVI-a

AS Schitu Goleşti – AS Vulturii Vultureşti: 1-1

AS Unirea Bughea de Jos – AS Partizanul Vlădeşti: 3-5

AS Dragoslavele – AS Lereşti: 1-0

AS Petrolul Hârtieşti – AS Godeni: 1-3

AS Cetăţeni – AS Flacăra Boteni: 3-0

AS Cimentul Valea Mare Pravăţ – CS Rucăr: 0-1

 

Clasamentul LIGII A V-A

1.CS Rucăr: 39p

2.AS Dragoslavele: 34p

3.AS Lereşti: 31p

4.AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 29p

5. AS Vulturii Vultureşti: 28p

6. AS Godeni: 26p

7. AS Partizanul Vlădeşti: 25p

8. AS Cetăeţeni: 20p

9. AS Unirea Bughea de Jos: 12p

10. AS Flacăra Boteni: 11p

11. AS Schitu Goleşti: 10p

12. AS Petrolul Hârtieşti: 7p

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!