11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Cristian Chiriţa, de la CS Pristavu, în lotul României în Australia

În perioada 2-9 decembrie, oraşul Bendigo din Australia a găzduit Campionatul Mondial de Juniori 1 la tenis de masă, atât la feminin, cât şi la masculin. Cele două loturi ale României, la fete şi băieţi, care au participat la această competiţie, au fost formate din: 

-La fete: Andreea Dragman, Tania Plăian, Andreea Huduşan, Elena Zaharia, antrenată de Petre Arnăutu. 

-La băieţi: Cristian Pletea, Rareş Sipoş, Cristian Chiriţă, Dragoş Oprea, antrenaţi de Mădălin Ionaşcu. 

Din lotul masculin, antrenat de Mădălin Ionaşcu, de la CS Pristavu, face parte şi Chiriţa, sportivul muscelean cu rezultate excepţionale la acest sport. Astfel, România a dominat proba pe echipe, după scorul de 3-1 cu Brazilia şi 3-0 cu Polonia. Chiriţa a câştigat ambele meciuri, însă a pierdut cu 3-0, în faţa Japoniei, conducând cu 2-0 pe seturi, însă a fost învins la ultimul set, cu 2-3. 

În meciurile de clasament, România a întâlnit mai întâi India, pentru clasarea pe unul din locurile 5-8, iar apoi pe SUA, pentru locurile 5-6, acolo unde România a câştigat cu 3-2 şi a încheiat campionatul din Australia, pe locul 5, la doar un pas de încă o medalie mondială. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!