1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

În perioada 27-28 octombrie 2023, la Câmpulung, se va organiza primul turneu al Campionatului Naţional de Speranţe, U15

În perioada 27-28 octombrie 2023, CS Muscel găzduieşte un nou turneu de volei, marcând debutul în Campionatul Naţional de Speranţe, U15. Evenimentul se va desfăşura în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Nanu Muscel”. Sub îndrumarea antrenorului Adrian Mihăilă, clubul participă cu două echipe de U15: CS Muscel 1 şi CS Muscel 2.

CS Muscel 1, echipa consacrată, cu voleibalistele medaliate, cele care aspiră la titlul de campioană naţională, era cunoscută în trecut sub numele de CS Muscel 2. În schimb, CS Muscel 2 este considerată echipa de perspectivă pentru viitor. Acest aranjament le permite să dezvolte atât experienţa câştigată în competiţiile actuale, cât şi să se pregătească pentru următoarele sezoane.

Primul turneu al Campionatului Naţional, U15, aduce în competiţie cinci echipe, Dacia Mioveni stând în turul iniţial, fiecare echipă urmând să aibă un tur de odihnă din cauza numărului de echipe participante.

  • Astfel, programul meciurilor este următorul:

Vineri, 27 octombrie 2023:

  • Ora 17.00: CS Muscel 1 vs CS Muscel 2
  • Ora 18.30: Extreme Pitești vs LPS Pitești

Sâmbătă, programul meciurilor va continua astfel:

  • Ora 10.00: CS Muscel 2 vs LPS Piteşti
  • Ora 11.30: CS Muscel 1 vs Extreme Piteşti
  • Ora 13.30: CS Muscel 2 vs Extreme Piteşti
  • Ora 15.00: CS Muscel 1 vs LPS Piteşti

Pe de altă parte, o noutate interesantă a fost anunţul Federaţiei Române de Volei privind selecţia lotului 2009-2010, care va avea loc în perioada 10-19 decembrie 2023. Antrenorul Adrian Mihăilă este mândru să aibă câteva fete din echipa lui care vor face parte din această selecţie.

Totodată, antrenorul echipei a evidenţiat importanţa jocului de echipă şi a subliniat că obiectivul principal este să obţină rezultate chiar mai bune decât anul precedent. Cu două echipe puternice şi dornice să se impună, CS Muscel promite să ofere spectacol şi să se ridice la înălţimea aşteptărilor.

Robert Adrian ȘTEFAN

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!