19.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Ionuţ Butoi, la Invictus Games – Sydney, 2018

Un nou eveniment sportiv de mare amploare bate la uşă pentru echipa Invictus România. Musceleanul Ionuţ Butoi face parte din cei 15 militari care se pregătesc de jocurile de la Sydney, ce vor avea loc în această lună.

Încurajat de cei dragi, cu puterea strânsă încă de la Jocurile de la Toronto, de anul trecut, Ionuţ Butoi se pregăteşte, alături de alţi 14 militari veterani ai Teatrelor de Operaţii, pentru a participa la Invictus Games – Sydney 2018. Jocurile de la Sydney se vor desfăşura în perioada 20-27 octombrie şi vor atrage peste 500 de concurenţi din 18 ţări, pentru a se întrece în 11 sporturi adaptive. Sydney va găzdui aproximativ 1.000 de familii şi prieteni care vor fi la jocuri, în spatele sportivilor. 

La Toronto a fost dublu medaliat, a câştigat medalia de aur la tir cu arcul – compound pe echipe şi medalia de argint la tir cu arcul – compound la individual, iar anul acesta, la Campionatul Naţional Paralimpic de Tir cu Arcul, a obţinut locul III. Pentru ediţia de la Sydney, Ionuţ Butoi se antrenează la tir cu arcul – compound şi nataţie. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!