16.6 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Tenisul la Ceramus, tot mai valoros

La Curtea de Argeş a avut loc turneul de tenis de câmp rezervat copiilor cu vârste între 8 şi 16 ani, „Cupa Argeş Expres”. Clubul Sportiv Ceramus a participat cu şase jucători, iar patru dintre aceştia s-au întors acasă câştigători. Încă o dată, sportivii de la Clubul Sportiv Ceramus au reuşit să cucerească podiumul de premiere la un turneu de tenis. Rezultatele au fost următoarele:
=Theodora Naghi: locul I, la categoria de vârstă 14 ani, însă această concurentă are doar 11 ani, dar pregătirea o face să concureze la categorii mai mari. (2-0, 2-0, 2-0) cu concurente de la Câmpulung, Curtea de Argeş şi LPS Piteşti.
=Andrei Gâdoiu – locul II; 2-1 pe seturi, 6-3, 3-6, 6-2.
=David Pulpea – locul II;
Ambii au obţinut locurile după o finală jucată împreună la categoria de vârstă 12 ani. Cea de-a patra medalie a ajuns la Luca Hârleşteanu, la categoria de vârstă de 10 ani. A pierdut doar 0-2 în faţa unui adversar din Piteşti. D.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!