21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

PNDL 3, aşteptat ca un cireş copt de primari. La Poienari, cu aceşti bani se vor asfalta încă 10 kilometri de drumuri

 

Printr-un apel telefonic primit de la Bucureşti, cu o zi înainte de a-l vizita pe primarul Ion Banzea, acesta a fost anunţat că se va da startul Programului Naţional de Dezvoltare Locală 3, prin intermediul căruia şi-a propus să asfalteze drumurile din comună. „Vreau ca acela care va veni după mine să vină la odihnă. O parte dintre ele le-am asfaltat şi am promisiunea că voi asfalta încă 10 kilometri. Astfel, voi acoperi cu asfalt 90% din drumurile principale. Am făcut Groşanii, Pârşenii, Brebeneştiul, DC 40, către Mioarele, DC 39 şi DC 42. De când sunt eu primar, am făcut şase drumuri. 10 kilometri înseamnă opt-nouă drumuri.”

În privinţa Drumului Judeţean, Ion Banzea a anunţat că tot el, cu oamenii săi, intervine asupra lui. „Dacă stau după ei (n.r. administratorii de la judeţ), să vină la zece, unsprezece ziua… Văd că au început şi ei să se mişte. Au terminat la Godeni şi vor să se mute pe partea asta, la noi, între Jugur şi Mihăeşti. M-au sunat cei de la Jugur ca să-mi spună că a venit o echipă de la Drumuri Judeţene, care i-au anunţat că se modifică nişte podeţe şi o să-i deranjeze în proprietate. Până la urmă, este pentru noi. Tragem gardurile puţin, să-şi facă lucrarea şi, după aceea, le aşezăm înapoi. Este mai dificil unde sunt făcute garduri din beton. Facem cumva să le ocolim. S-au dus până în drum cu gardul şi şi-au făcut cadastru. Dar acolo unde este în neregulă, iar drumul trebuie lărgit, se strică şi cadastrul. În cadastru este o afirmaţie potrivit căreia hotarele sunt incerte, până la măsurătorile cadastrale generale. Este mai greu unde sunt case… a fost haos după revoluţie. Dar la noi nu prea sunt asemenea cazuri.”, a conchis primarul.              

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!