6.3 C
Campulung Muscel
29/03/2024

Dragoş Horeboiu pleacă la Dinamo Bucureşti

După Dan Nistor şi Mihai Popescu, fotbaliştii musceleni de bază ai echipei Dinamo Bucureşti, a urmat Iosivoiu la juniori, iar acum, portarul Dragoş Horeboiu s-a întors de la AC Milan ca să semneze contractul cu câinii roşii. Astfel, Dragoș va fi pentru doi ani, pentru început, pe terenul de fotbal, alături de juniorii de la Dinamo. 

Portarul echipei “CSS Dinicu Golescu” a semnat un contract cu echipa de juniori de la Dinamo Bucureşti. El va fi antrenat de fostul jucător de la ARO Câmpulung, Sorin Bucuroaia, iar coechipier îi va fi fostul său căpitan de la CSS Dinicu, Răzvan Iosivoiu, cel care a fost transferat de doar câteva luni tot la Dinamo. Practic, prin aceste transferuri, clubul devine formator de jucători pentru echipa Dinamo, mai ales că şi la seniori se află tot doi musceleni cu rezultate marcante în lumea fotbalului. Revenind aici la intervenţia primarului Liviu Ţâroiu în şedinţa de Consiliu al cărei proiect cu scântei a fost desfiinţarea echipei de fotbal ACS Inter Câmpulung, atunci când edilul a menţionat că este, totuşi, nevoie ca echipa să continue, din necesitatea de a pregăti sportivi, iar juniorii să aibă unde să evolueze. În funcţie de pregătirea şi de rezultatele de care dau dovadă, juniorii pregătiţi la Câmpulung vor avea ocazia să evolueze la echipe de renume. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!