19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Câmpulungul, capitala sportului

Săptămâna aceasta a fost dedicată în întregime concursurilor de bob şi skeleton. Municipiul Câmpulung este recunoscut pentru numărul mare de sportivi care au făcut performanţă ani la rând la competiţiile de profil. Astfel că, pe pista dedicată acestui sport din incinta Clubului Sportiv „Muscel”, în prima parte a săptămânii a avut loc Cupa României la Bob şi Skeleton, iar astăzi şi mâine va avea loc Campionatul Naţional de Bob şi Skeleton. De la CS Muscel participă nouă sportivi antrenaţi de Iulian Păcioianu şi Mircea Fulger.

“În această săptămână, în oraşul nostru avem o competiţie Cupa României Bob şi Skeleton, cu reprezentanţi ai cluburilor din ţară şi reprezentanţii clubului nostru, CS „Muscel”. Sunt trei probe: bob două persoane, bob patru persoane şi skeleton. Toate au şi categoria feminin. Aceasta este etapa finală a Cupei României, care s-a finalizat acum cu premierile de rigoare.”, ne-a declarat la faţa locului antrenorul Iulian Păcioianu.

 

În componenţa Clubului Sportiv  Muscel au participat următorii sportivi: Tentea Mihai, Dobre Raul, Darovschi Ciprian, Bugheanu Alexandru, Dobrică Mariusan, Păcioianu Mihai, Cigoianu Cristian, Sârbu Antonia, Burcea Fabian, alături de alţi peste 40 de sportivi de la CS Olimpia Bucureşti, CS Miercurea Ciuc, CS Orăşenesc Sinaia, First Club Cup şi Vatra Dornei. La etapa care s-a încheiat miercuri, de la CS Muscel, Mihai Păcioianu a câştigat locul I la proba de skeleton. Cupa României este un concurs premergător şi motivant pentru Campionatul Naţional de Bob şi Skeleton, ce se desfăşoară astăzi.

“Avem Campionatul Naţional de Bob şi Skeleton, unde aşteptăm un număr mult mai mare de participanţi. În acest moment sunt prezenţi un număr de 50 de sportivi veniţi de la cluburi sportive din toată ţara. Sportivii de la CS „Muscel” sunt nouă şi aşteptăm rezultate bune la Campionatele Naţionale. Cupa României este un concurs tranzitoriu şi se finalizează cu Campionatul Naţional. Sportivii noştri sunt foarte bine pregătiţi, sunt câteva probleme de sănătate, dar până la Campionat se rezolvă.”, a continuat antrenorul Păcioianu. În ediţiile viitoare vom continua cu detalii despre Campionatul Naţional de Bob şi Skeleton, ce se desfăşoară astăzi şi mâine, tot la Clubul Sportiv „Muscel”. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!