18.8 C
Campulung Muscel
29/03/2024

Muzeul Municipal Câmpulung organizează ateliere de ţesut şi pictură la Secţia de Etnografie şi Artă Populară

Muzeul Municipal Câmpulung vă invită să participaţi la atelierele de ţesut şi pictură.

În cadrul atelierelor ce vor avea loc la sfârşitul lunii aprilie 2018, copiii din Câmpulung şi întreaga zonă a Muscelului au posibilitatea de a da frâu liber imaginaţiei, creativităţii, talentului şi unicităţii. 

„Astfel, vom promova împreună valorile meşteşugurilor tradiţionale. Toţi vom învăţa să ţesem un covoraş din lână la gherghef, iar pensulele şi culorile le vom îmbina împreună în pictura pe porţelan, iar micile şi marile capodopere le puteţi oferi în dar.”, este mesajul pe care îl transmite Muzeul Municipal Câmpulung.    

Atelierele se vor desfăşura sub îndrumarea artistului plastic Malvine Mocenco, şeful Secţiei Restaurare-Conservare la Muzeul Goleşti, în zilele de 26 şi 27 aprilie 2018, între orele 09.00 – 17.00, la Secţia de Etnografie şi Artă Populară din strada Republicii nr. 5.

De subliniat este că atelierul de ţesut durează o oră şi jumătate, iar cel de pictură o oră. 

Taxa de participare pentru fiecare copil este una modică, de numai 20 lei care include şi vizitarea Secţiei de Etnografie şi Artă Populară din cadrul Muzeului Municipal Câmpulung. 

Tuturor copiilor li se vor acorda diplome de participare. Pentru înscrieri şi mai multe detalii sunaţi la 0748.165.819 – dr. Sanda Safta.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!