11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

La finele anului, Spitalul Municipal are cu opt angajaţi în plus

În urma testărilor derulate toată luna decembrie, posturile vacante scoase la concurs de Spitalul Municipal au fost ocupate. Opt musceleni vor fi angajaţi la unitatea medicală, pe o perioadă nedeterminată.

În cazul postului de muncitor necalificat la Blocul Alimentar, au fost înscrise două candidate, care, după ce au trecut de preselecţia dosarelor, s-au prezentat la proba scrisă, ambele primind punctaj de trecere. Departajarea lor s-a făcut la testarea orală, iar admisă a fost declarată Floarea Marinescu, cu un total de 75 de puncte. Au mai fost vacante trei locuri de infirmieră, pe perioadă nedeterminată, la Secţia de Medicină Internă, Compartimentul Oftalmologie şi Secţia Boli Infecţioase. Viitoarele angajate sunt Daniela Lavinia Sîrbu (65,50 puncte), Georgiana Iuliana Mitu (63,50 puncte) şi Elena Dragomir (61,50 puncte). În total, la acest concurs au fost înscrise 14 candidate, dar două au hotărât să nu se prezinte. Postul de dezinfector la Compartimentul de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale a fost dorit de opt bărbaţi. La testul grilă au fost prezenţi şase dintre ei, doar trei primind punctaj de trecere la următoarea probă. După interviu, admis a fost declarat Ion Roşca, cu 61,50 puncte.

S-a mai derulat concurs la Spitalul Municipal pentru ocuparea poziţiei de muncitor calificat, instalator, cu angajare pe perioadă nedeterminată. Şi-a depus dosarul şi a îndeplinit condiţiile de participare la concurs Ion Olteanu, care a trecut de ambele testări, fiind admis cu un total de 64,50 puncte.

Locul de bucătar, de la Blocul Alimentar, a adunat trei candidaţi. Bărbatul înscris nu s-a prezentat la verificarea scrisă, iar doamnele, care au rămas, au susţinut ambele probe. Va fi angajată Marcela Negoiţă, admisă cu 77 de puncte, la total.

A stârnit interesul mai multor musceleni funcţia de inginer, lucrător desemnat cu Securitatea şi Sănătatea în Muncă, în cadrul Compartimentului SSM, PSI, Protecţie Civilă şi Situaţii de Urgenţă. Opt candidaţi şi-au lăsat dosarele de înscriere, dar trei au avut incompletă vechimea în funcţia de inginer, stabilită la şase ani şi şase luni, şi un al patrulea nu a prezentat certificatul că a absolvit cursuri SSM. În concluzie, după testarea scrisă, la care au fost admişi patru bărbaţi, a primit punctaj de trecere doar Gheorghe Eşanu, care a mers singur la interviu. El va fi angajat pe acest post, după ce a obţinut un rezultat final de 83,86 puncte.

Spre finele anului, Spitalul Municipal a mai organizat examene de promovare a personalului contractual, pentru posturile de muncitor calificat I (instalator) şi muncitor calificat II (fochist). Ambele testări s-au desfăşurat pe 20 decembrie, dar s-a afişat pe site-ul Spitalului doar rezultatul pentru promovarea instalatorului. Aurel Cristinel Mălureanu, singurul pretendent, a primit 80 de puncte la examen. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!