11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Primăria Câmpulung a plătit aproape 3.000 de lei Şefa de la Resurse Umane, la perfecţionare, la Predeal

Bazându-se pe articolul de lege, care reglementează Statutul Funcţionarului Public, care prevede că autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia să trimită la cursuri de iniţiere şi perfecţionare funcţionarii publici, Primăria Câmpulung s-a conformat. Numai până în iulie, anul acesta, a cheltuit peste 1,7 miliarde de lei vechi pentru instruirea a peste 30 de funcţionari publici, la cursuri care s-au ţinut numai în locaţii turistice şi în plin sezon, la Mamaia, Costineşti, Jupiter, Neptun, Saturn, Cap Aurora, Băile Felix, Delta Dunării, Călimăneşti-Căciulata, Sovata sau Sinaia. 

De atunci, au mai urmat şi altele, dar cel mai recent a fost unul pentru şefa de la Resurse Umane. Ramona Simion a fost, la sfârşitul săptămânii trecute, între 13 şi 15 octombrie, la un seminar cu tema: „Managementul Resurselor Umane şi Salarizarea în Instituţiile Publice”. Dezbaterea s-a desfăşurat în staţiunea Predeal, la Hotel „Orizont”. 

Instruirea angajatei de la Primăria Câmpulung, dar şi cazarea pentru două nopţi şi masa au costat 2.915 lei, ultimele servicii fiind pentru două persoane, participant şi însoţitor, în cameră dublă. Ramona Simion a venit la Primăria Câmpulung în primăvara acestui an, de la Bughea de Sus, unde exercita prerogativele secretarului de comună. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!