12.8 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Rucărul, gazda crosului „Campionii Bucuriei”

La începutul săptămânii, Rucărul a găzduit prima etapă din acest an a crosului sportiv „Campionii Bucuriei”, organizat de Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului. La startul concursului s-au reunit peste 200 de elevi de la Şcoala  Gimnazială „Nae A. Ghica” din localitate. Repartizaţi pe grupe de vârstă, participanţii au alergat pe o distanţă de un kilometru, până la Biserica cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, din parohia Rucărul de Jos.

Evenimentul sportiv a fost organizat cu binecuvântarea şi purtarea de grijă a Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Calinic, prin implicarea directă a Părintelui Protosinghel, Consilier Caliopie Cristian Ichim, coordonator al proiectului general „Campionii Bucuriei”. Câştigătorii acestei ediţii au fost clasificaţi pe două grupe de vârstă, clasa a V-a – a VI-a şi clasa a VII-a – a VIII-a, fetele separat de băieţi: 

locul I: Alexandru Florian Vasile, Denis Ionuţ Chingaru, Adriana Secăreanu Nicolae, Bianca Idor

locul II: Mihai Alberto Simion, Daniel Vasile Miloş, Natalia Antonia Secăreanu, Ana Maria Sasu

locul III: Iosif Ionuţ Tăraş, Eduard Costinel Lupuleţ, Flavia Amalia Miriţă, Ionela Roxana Simion

Ocupanţii primelor trei locuri au primit din partea Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului medalii, diplome şi premii în bani. De asemenea, fiecare participant a primit gratuit un tricou inscripţionat cu sigla Eparhiei. Finaliştii crosurilor „Campionii Bucuriei” din fiecare protoierie se vor întrece în competiţia finală, care se va organiza în Parcul „Lunca Argeşului”, din Piteşti, în ziua de 8 iunie 2017. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!