23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Muscelenii au prins podiumul la ultima etapă de Slalom Paralel

Sâmbătă, 24 septembrie 2022, pe circuitul de la Sibiu, s-a desfăşurat ultima etapă din Cadrul Campionatului Naţional de Slalom Paralel. Piloţii musceleni au avut încă o dată evoluţii bune, reuşind să urce pe podium.

La ultima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Slalom Paralel, desfăşurată pe circuitul de la Sibiu, clubul RB Racing a participat cu trei piloţi: juniorii Teodora Merlă, David Nedelcu şi seniorul Andrei Marinoiu. La juniori, clasa 1.4 a fost câştigată de David Nedelcu, pilotul muscelean dominând competiţia de o manieră categorică. La aceeaşi categorie, Teodora Merlă a urcat pe treapta a treia a podiumului, după o cursă cu peripeţii, în care s-a răsturnat cu maşina, a căzut pe roţi şi a continuat cursa, dar minutul pierdut în acest incident a privat-o de şansa de a ocupa locul doi în clasamentul final.

La clasa Femina, Teo a terminat pe locul doi, la o diferenţă extrem de mică faţă de primul loc. Tot pe cea de-a doua treaptă a podiumului a urcat şi Andrei Marinoiu, la clasa 3 (2000 cmc), deşi el a concurat cu o maşină cu motor de 1.600. Fostul component al clubului, campionul juniorilor, Mihai Pelmuş, a terminat pe locul trei în clasamentul final al clasei 2, urmare a unor probleme pe care le-a avut cu cutia de viteze a noii sale maşini de concurs, Renault Clio. De menţionat că la această competiţie, desfăşurată sub egida FRAS, a fost prezent şi musceleanul Cătălin Nicolaescu, vicepreşedinte al Federaţiei.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!