18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Principalul consilier local al opoziţiei de la Schitu Goleşti şi-a dat demisia

Decizie surprinzătoare a celui mai vocal consilier al opoziţiei din Consiliul Local Schitu Goleşti. La zece luni distanţă de momentul alegerilor din 5 iunie 2016, candidatul PSD la funcţia de primar al comunei conduse, timp de trei mandate, de Marciel Palaghiu, tot social-democrat şi el, dar neinteresat de încă patru ani la conducerea Primăriei, a demisionat din Legislativul localităţii. 

Pe 31 martie 2017, Ion Solomon şi-a depus demisia la Registratura Primăriei Schitu Goleşti, lăsând mai firavă decât este opoziţia PSD-istă, care a pierdut funcţia de primar, în faţa fostului secretar Vasile Miriţă, achiziţia PNL-ului cu puţin timp înainte de momentul electoral. Ca urmare a părăsirii Consiliului Local, unde ieşise în evidenţă prin poziţia fermă în faţa Executivului liberal, Ion Solomon a lăsat disponibil un loc la masa celor 13. Pentru şedinţa ordinară din 25 aprilie 2017 a fost întocmit un proiect de hotărâre, prin care aleşilor li se cerea a constata încetarea de drept a mandatului de consilier local al lui Solomon şi a lua act de vacantarea locului, ca urmare a demisiei acestuia. Cei 12 consilieri prezenţi la întrunirea prezidată de colegul Cristian Şipoteanu s-au conformat cerinţei iniţiatorului proiectului de hotărâre, urmând să se pronunţe asupra înlocuitorului nominalizat de PSD Schitu Goleşti la următoarea şedinţă de Consiliu. Acesta va completa, totodată, şi Comisia de specialitate privind activităţi economico-financiare, administrarea domeniului public şi privat comunal, amenajarea teritoriului şi urbanism, din care făcea parte alesul demisionar, alături de Cristian Şipoteanu, Florian Pătraşcu, Iulian Duţă şi Nicolae Dorinel Oprescu.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!