12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Judecaţi pentru proxenetism, rămân în arest la domiciliu

Cei trei câmpulungeni, Cezar Marius Nicolae Dragnea, Ionuţ Cătălin Bejan şi Eduard Mihai Lică, au fost trimişi în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Bărbaţii, alături de alţi 22, au fost reţinuţi pe 5 octombrie 2016, fiind acuzaţi de proxenetism şi spălare de bani, ambele în formă continuată. 

Dragnea, Bejan şi Lică sunt singurii cărora nu le-a fost ridicată măsura arestului la domiciliu, restul fiind cercetaţi sub control judiciar. Miercurea trecută, pe 26 aprilie 2017, la Judecătoria Câmpulung s-a desfăşurat şedinţa în cadrul căreia completul de judecată a hotărât prelungirea arestului la domiciliu pentru Cezar Marius Nicolae Dragnea (la apartamentul din strada Gruiului), Ionuţ Cătălin Bejan (la apartamentul din strada Căpitan Ion Becleanu) şi Eduard Mihai Lică (la apartamentul din strada General Simonescu) cu încă 60 de zile, până la data de 27 iunie 2017, inclusiv. Măsura a fost menţinută, chiar dacă inculpaţii au cerut revocarea ei şi înlocuirea cu controlul judiciar. Pe durata arestului la domiciliu, conform încheierii Tribunalului Argeş din 8 decembrie 2016, cei trei au mai multe obligaţii: să se prezinte în faţa organului de urmărire penală şi a judecătorului de drepturi şi libertăţi ori de câte ori sunt chemaţi; să nu comunice cu ceilalţi inculpaţi şi cu martorii din dosarul de urmărire penală nr. 235/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. În timpul cât sunt în arest la domiciliu, Dragnea, Bejan şi Lică pot părăsi imobilul unde îşi ispăşesc pedeapsa doar pentru a se prezenta în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora. Următorul termen în dosarul de proxenetism este 17 mai 2017.

Această ultimă decizie a Judecătoriei Câmpulung a fost contestată de cei trei câmpulungeni la aceeaşi instanţă, nefiind încă stabilit un prim termen de analizare a solicitării.

Alături de Cezar Marius Nicolae Dragnea, Ionuţ Cătălin Bejan şi Eduard Mihai Lică, la Judecătoria Câmpulung mai sunt judecaţi 11 bărbaţi pentru proxenetism: Florin Lungu, George Robert Lungeanu, Mihai Claudiu Enache, Claudius Dumitrescu, Nicolae Sorin Oltean Marta, Cosmin Ionuţ Năstăsoiu, Mihai Răzvan Badiu, Ionuţ Adrian Preda, Marian Bogdan Preda şi Dumitru Flavius Mărgescu. Iar la Tribunalul Argeş, dosarul de proxenetism îi are ca protagonişti pe alţi 12 suspecţi: Petru Raia, Florin Oprea, Constantin Bogdan Stroe, Ionuţ Alexandru Gaşcu, Cristian Preda, Alexandru Florin Costea, Eusebi Samir Lăcătuş, Robert Mădălin Costea, Valentin Rădulescu, Viorel Dâmbu, Petre Bogdan Pîrlici şi Bogdan Andrei Bădulici.  Adrian TĂNASE

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!