18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

De 1 Mai, un bărbat din Schitu Goleşti, găsit spânzurat

Un bărbat de 42 de ani, din comuna Schitu Goleşti, a fost găsit spânzurat luni dimineaţă. În timp ce alţii petreceau de 1 Mai, el a ales să se spânzure. Se pare că, de câteva zile, tot spunea că îşi va lua viaţa şi, din nefericire, s-a ţinut de cuvânt. Poliţiştii musceleni ajunşi la faţa locului pentru a ancheta cazul spun că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza morţii, cadavrul bărbatului prezentând indicii clare de suicid. Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio pentru a-şi motiva gestul sinucigaş.

Cătălin Bragă, care, peste o zi, împlinea 42 de ani, a fost găsit atârnând în ştreang de către un vecin, care, îngrozit, a sunat la 112, cerând ajutor medical, în speranţa că se mai poate face ceva pentru bărbat. Cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au putut face altceva decât să constate decesul. A fost anunţată şi Poliţia, echipa operativă de la Câmpulung constatând că actul sinucigaş este evident, neexistând alte cauze ale morţii, care să trezească suspiciuni. Cătălin Bragă a ales să-şi pună capăt zilelor de grinda unei anexe gospodăreşti.

Trupul neînsufleţit al sinucigaşului a fost preluat de Medicina Legală şi transportat la morgă pentru necropsie. Mai multe vor şti oamenii legii după concluziile medicilor legişti. Bărbatul locuia singur, soţia sa fiind plecată la lucru, în străinătate. Şi el a muncit o perioadă peste hotare, dar, înainte de Sărbătorile Pascale, s-a întors şi, după cum spuneau apropiaţii, nu într-o stare prea bună, întrucât a început să-şi înece singurătatea în alcool. Deşi avea o fată, aceasta locuia cu partenerul de viaţă.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!