6.9 C
Campulung Muscel
23/02/2024

Primăria, Asociaţia „Sfânta Elena Împărăteasa” şi Mănăstirea „Negru Vodă” au împărţit pachete câmpulungenilor nevoiaşi

Pentru că vin Sărbătorile Pascale, autorităţile locale din Câmpulung, alături de alţi oameni cu suflet mare, s-au gândit şi la persoanele nevoiaşe, care nu au parte de nişte sărbători adevărate, cu casa plină de oaspeţi, cu bucate alese sau cu iepuraşul tradiţional, care să le lase cadouri. Pentru ei există doar Dumnezeu şi o rază de speranţă că cineva i-ar putea ajuta să aibă pe mese cele de trebuinţă, la ceas de mare sărbătoare creştinească.

Primăria Câmpulung, Asociaţia „Sfânta Elena Împărăteasa” şi Mănăstirea „Negru Vodă” au împărţit, miercuri, în jurul prânzului, la cantina amenajată într-un spaţiu pus la dispoziţie de Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL, 70 de pachete cu alimente de bază pentru masa de Paşti unor persoane defavorizate, dar şi veteranilor de război. Momentul împărţirii ajutoarelor a fost precedat de o scurtă slujbă religioasă, de binecuvântare a bucatelor dăruite şi de sfinţire a încăperii unde va funcţiona Cantina Săracilor, oficiată de stareţul Mănăstirii „Negru Vodă”, părintele Serafim Caiea, care s-a numărat printre iniţiatorii acestei acţiuni umanitare. Fiecare pachet a conţinut făină, zahăr, mălai, orez, ulei, cozonac, pâine, un pui, dar şi alte produse. „În preajma Sărbătorilor Pascale, Primăria Municipiului Câmpulung, împreună cu Asociaţia „Sfânta Elena Împărăteasa” şi Mănăstirea „Negru Vodă”, prin Cantina Săracilor, oferă celor cu posibilităţi materiale mai reduse câte un mic cadou, ca să-şi petreacă şi dânşii sărbătorile aproape de nivelul pe care ni l-am dori să-l aibă toţi cetăţenii. Venim cu un pachet, iar în completare a venit şi Asociaţia cu ceva produse. Produsele au o valoare de circa 25 de lei, plus cozonac, pâine şi un pui. Sperăm să le aducem bucuria că au ce pune pe masă de Paşti. Noi oferim în fiecare zi 50 de porţii la Cantina Săracilor, selecţia celor cu probleme financiare şi care au nevoie de acest ajutor o face Mănăstirea „Negru Vodă”, Primăria contribuind cu pachetele pe care le oferim de această dată.”, a spus primarul Liviu Ţâroiu.

Oamenii au stat la rând liniştiţi, repartizarea pachetelor făcându-se în baza unei cartele pe care o deţin toţi cei înscrişi la Cantina Săracilor. Primarul Liviu Ţâroiu le-a urat la sfârşit tutor multă sănătate şi un „Paşte fericit!” 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!