6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

„Peştilor” Dragnea, Bejan şi Lică li s-a prelungit arestul la domiciliu

Aşa cum vă informam în urmă cu câteva ediţii, trei dintre „peştii” reţinuţi pe 5 octombrie 2016, la Câmpulung, au fost trimişi în judecată pentru infracţiunea de proxenetism. Cezar Marius Nicolae Dragnea, Ionuţ Cătălin Bejan şi Eduard Mihai Lică au recunoscut o parte din fapte, iar pe 5 aprilie 2017 vor avea prima înfăţişare în faţa magistraţilor de la Judecătoria Câmpulung, unde este înregistrat dosarul. 

Cei trei, împreună cu Florin Lungu, Georgian Robert Lungeanu, Mihai Claudiu Enache, Claudius Dumitrescu, Nicolae Sorin Oltean Marta, Cosmin Ionuţ Năstăsoiu, Mihai Răzvan Badiu, Ionuţ Adrian Preda, Marian Bogdan Preda şi Dumitru Flavius Mărgescu sunt judecaţi la Judecătoria Câmpulung pentru proxenetism. În schimb, ceilalţi 12, Petru Raia, Florin Oprea, Constantin Bogdan Stroe, Ionuţ Alexandru Gaşcu, Cristian Preda, Alexandru Florin Costea, Eusebi Samir Lăcătuş, Robert Mădălin Costea, Valentin Rădulescu, Viorel Dâmbu, Petre Bogdan Pîrlici şi Băgdan Andrei Bădulici, sunt acuzaţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi spălare de bani, ambele în formă continuată, fiind în arest la domiciliu până pe 3 aprilie 2017.

Lui Cezar Marius Nicolae Dragnea, lui Ionuţ Cătălin Bejan şi Eduard Mihai Lică, împreună cu ceilalţi zece colegi de „breaslă”, Judecătoria Câmpulung, pe 21 februarie 2017, le-a înlocuit măsura arestului la domiciliu cu controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile (din 21 februarie şi până pe 21 aprilie 2017). Numai că Parchetul a făcut apel la Tribunalul Argeş, obţinând prelungirea arestului la domiciliu pentru cei trei tineri. La sfârşitul săptămânii trecute, pe 17 martie, la Judecătoria Câmpulung s-a derulat termenul de prelungire a arestului la domiciliu pentru inculpaţii trimişi în judecată. Completul penal a menţinut măsura arestului la domiciliu pentru Cezar Marius Nicolae Dragnea, la apartamentul din strada Gruiului, Ionuţ Cătălin Bejan, la apartamentul din strada Căpitan Ion Becleanu, şi Eduard Mihai Lică, la apartamentul din strada General Simonescu, până la o nouă verificare a acestei măsuri preventive, chiar dacă inculpaţii au solicitat înlocuirea lui cu măsura controlului judiciar. Pe durata reţinerii, cei trei au mai multe obligaţii, stabilite de Tribunalul Argeş, prin încheierea din 8 decembrie 2016, adică: trebuie să se prezinte în faţa organului de urmărire penală şi a judecătorului de drepturi şi libertăţi ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu ceilalţi inculpaţi şi cu martorii din dosarul de urmărire penală nr. 235/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Pe durata arestului la domiciliu, inculpaţii pot părăsi imobilul pentru prezentarea în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!