15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Bătaie între ţigani, în spatele Primăriei

Centrul municipiului Câmpulung a fost, ieri de dimineaţă, scena unui tărăboi de pomină iscat de două familii de romi, din Bughea de Sus şi Mihăeşti, care s-au păruit şi şi-au aruncat vorbe grele după ce relaţia de concubinaj a doi tineri a eşuat. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a-i putea potoli pe scandalagii, aceştia alegându-se cu dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Reprezentaţia stradală, spre amuzamentul trecătorilor, a avut toate ingredientele unui spectacol tragico-comic, iar povestea în sine, dacă ar fi aprofundată, ar putea constitui fără probleme scenariul unei telenovele. Protagoniştii s-au întâlnit, întâmplător sau nu, undeva în spatele Primăriei Câmpulung, în apropierea Judecătoriei şi sediului Poliţiei. A fost mai întâi linişte, o linişte fragilă, care anunţa furtuna de apoi. Fiecare tabără încerca cu vorbă bună să-şi impună punctul de vedere pe marginea relaţiei de dragoste a doi tineri, banii şi, în general, partea materială, fiind principalul subiect de dispută, însă vorbele frumoase au fost de prisos. Cum pe cale amiabilă nu s-a ajuns la nicio înţelegere, s-a trecut la violenţă. Au urmat câteva minute care au făcut deliciul trecătorilor şi asta pentru că protagoniştii incidentului s-au înjurat ca la uşa cortului, ba chiar au făcut schimb de pumni şi picioare. Poliţiştii au fost cei care au pus capăt scandalului, care s-ar fi putut încheia tragic. Scandalagiii s-au ales cu dosar penal pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi vor da socoteală în instanţă pentru faptele lor.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!