5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Un copil de trei ani a căzut de la etajul întâi al Cabanei Voina

Clipe de panică, miercuri seara, la Cabana Voina! Un băieţel în vârstă de 3 ani, lăsat nesupravegheat de părinţi, a căzut de la etajul întâi al imobilului şi a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă. Copilul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Câmpulung, unde a fost stabilizat, după care a fost transferat la o unitate medicală din Bucureşti.

Băieţelul era cazat la Cabana Voina împreună cu părinţii. Miercuri seara, copilul a adormit şi a rămas singur în cameră. La un moment dat, în jurul orei 20.30, el s-a trezit şi, speriat, a ieşit direct pe balcon, de unde, cel mai probabil, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la etajul întâi. Imediat s-a dat alarma, iar la faţa locului a sosit o ambulanţă care l-a transportat pe micuţ la spitalul din Câmpulung. Diagnosticat cu traumatism abdominal prin cădere de la înălţime, băieţulul a fost stabilizat la Unitatea de Primiri Urgenţe, după care medicii câmpulungeni au decis să-l transfere la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”, din Bucureşti. Pe fir au intrat şi poliţiştii musceleni, care au deschis în acest caz dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!