15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

S-a încheiat perioada de depunere a dosarelor pentru concursul de director economic în Primăria Câmpulung

Săptămâna aceasta, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, din Bucureşti, s-a încheiat perioada de depunere a dosarelor pentru cei care doresc să ocupe funcţia de director executiv al Direcţiei Economice şi Fiscale din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Câmpulung. Postul de director economic este liber din 1 iulie 2013, când Gheorghiţa Nestor s-a pensionat, iar compartimentul Primăriei a fost condus de şeful Serviciului Buget Contabilitate, Roxana Bragă. 

Examenul pentru ocuparea funcţiei de director economic se va desfăşura pe 14 iulie 2016, cu o probă scrisă şi una de testare a cunoştinţelor PC. Se pare că se vor întâlni la examen doar Roxana Bragă şi Georgeta Parghel, candidatura Marinelei Şandru, directorul Agenţiei Idea Bank, şi a Lucreţiei Mitoi, şefa Serviciului Administrare Venituri din cadrul Primăriei, fiind doar speculaţii, care nu s-au confirmat.

Săptămâna viitoare, se va încheia şi perioada de depunere a dosarelor pentru cei care îndeplinesc condiţiile de participare la concursul pentru ocuparea funcţie de arhitect şef al Câmpulungului. În acest caz, „admiterea” va fi pe 20 iulie 2016, când pretendenţii vor avea de susţinut o testare scrisă şi una a abilităţilor de operare PC. În acest caz, s-a zvonit că unul dintre candidaţi va fi chiar fostul arhitect şef Dan Cristian Dumitrescu, care a plecat prin transfer la Inspectoratul de Stat în Construcţii, în martie, anul acesta.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!